Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
KINGDOM OF DESIGN
Merhabalar Öncelikle Böyle Bir Topluluk Kurma Nedenimiz Türkiyedeki Sunucuların Görsellik Kalitesini Yükseltmek Ve Tasarım Sektörünü Öne Çıkarmaktır.
Kişiye, Sunucuya Özel Logo Çalışmaları
Maskot Logo Çizimleri
Text Logo Çalışmaları
Gif Çalışmaları
Yayıncılar İçin Özel Tasarımlar
Banner Tasarımları
Afiş Tasarımları
Ve Çok Daha Fazlası Sizlerle
Discord :
Merhabalar Öncelikle Böyle Bir Topluluk Kurma Nedenimiz Türkiyedeki Sunucuların Görsellik Kalitesini Yükseltmek Ve Tasarım Sektörünü Öne Çıkarmaktır.
Kişiye, Sunucuya Özel Logo Çalışmaları
Maskot Logo Çizimleri
Text Logo Çalışmaları
Gif Çalışmaları
Yayıncılar İçin Özel Tasarımlar
Banner Tasarımları
Afiş Tasarımları
Ve Çok Daha Fazlası Sizlerle
Discord :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Furkan Gezer
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Başarılar 
TeşekkürlerBaşarılar ☺
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Başarılar Dostum
Teşekkür Ederim.Başarılar Dostum
Arkaplan çok şey olmuş nasıl desem... Karanlık gibi.
Bak eğer simple çalışmak istiyorsan fazla detay koymazsın konu üzerine.Sadece arkaplanı canlı tutmaya çalışırsın ki tasarıma bakan kişiyi sıkmasın.
Mesela ben genelde simple çalışırım yaptığım bir tasarımın kapağını atayım buraya;
gibi yani anladınmı?. Bak mesela ben burda sadece yazı koydum simple. eğer buna düz bir arkaplan koysam/yapsam seni,beni sıkardı ama bu şekilde yaparak tasarımı ferah ve canlı tutuyorum.
yani bu şekilde yapabilrsin.
iyi günler.
Bak eğer simple çalışmak istiyorsan fazla detay koymazsın konu üzerine.Sadece arkaplanı canlı tutmaya çalışırsın ki tasarıma bakan kişiyi sıkmasın.
Mesela ben genelde simple çalışırım yaptığım bir tasarımın kapağını atayım buraya;
gibi yani anladınmı?. Bak mesela ben burda sadece yazı koydum simple. eğer buna düz bir arkaplan koysam/yapsam seni,beni sıkardı ama bu şekilde yaparak tasarımı ferah ve canlı tutuyorum.
yani bu şekilde yapabilrsin.
iyi günler.
Açıklamadaki yazıların rengi görünmüyor
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.