Sol Banner
Sağ Banner

Map Yükleme

Arda Kolpar

Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba Servere Map Yüklemek İstiyorum Ancak Olmuyor

Serverin klasörünü açıyorum atmamız gereken yere atıyorum ancak restart atıp girdiğimde mapları bulamıyorum.

Bunların aynısını yapıyorum=

PukovniK52

Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba Servere Map Yüklemek İstiyorum Ancak Olmuyor

Serverin klasörünü açıyorum atmamız gereken yere atıyorum ancak restart atıp girdiğimde mapları bulamıyorum.

Bunların aynısını yapıyorum=
Sunucuda maplar arasında geçiş için Multiverse-Core pluginini kullanabilirsin. Eğer ben tek map olarak indirdim diyorsan klasörün adını world olarak değiştirip at.

ErBuSlayer

Sen, sen ol kimseye güvenme.
Yüklediğin Maplar Multiver-Core Pluginin de world dosyasının İçinde Yoksa Olmaz Eğer Spawn Mapi Yükliceksen world klasörünü sil Spawn Klasörünü de world olarak adlandır bu şekilde yüklersen spawn yüklenmiş olur

BaRaNz

Hi Guys!
Yüklediğin Maplar Multiver-Core Pluginin de world dosyasının İçinde Yoksa Olmaz Eğer Spawn Mapi Yükliceksen world klasörünü sil Spawn Klasörünü de world olarak adlandır bu şekilde yüklersen spawn yüklenmiş olur
Şunu Deniyebilirsin Multiver-Core Plugini İle Dünyalar Açarsın Ardından Mapi O Klasörün İçine Atarsın Yani Server Klasöründe A Dünyası Misal Oluşur Sen Dünya Açınca Onlarla Atmak İstediğin Mapi Değiştirebilirsin ;)
Denedinmi Diye Sorarsan Denemedim Ama Yararlı Olabilir ;)

ErBuSlayer

Şunu Deniyebilirsin Multiver-Core Plugini İle Dünyalar Açarsın Ardından Mapi O Klasörün İçine Atarsın Yani Server Klasöründe A Dünyası Misal Oluşur Sen Dünya Açınca Onlarla Atmak İstediğin Mapi Değiştirebilirsin ;)
Denedinmi Diye Sorarsan Denemedim Ama Yararlı Olabilir ;)

Aynen Bende Onu Düşündüm Zaten Bende Denemedim :) Çünkü Sonuçta Sen Oluşturduğun Dünyanın İsmini Nasıl Yaptıysan Yükleyeceğin Mapin İsmide Öyle Olmalı :)

PukovniK52

Yeni bir Steve doğdu!
İllaki mapın adını world koymak zorunda değil. Multiverse-Core plugini ile yüklediği mapın ismi mesela Spawn ise oyuna girip yada konsoldan "/mv import Spawn normal" komutunu yazarsa spawn mapı aktif olur ve "/mvtp spawn" yazarsa o haritaya ışınlanabilir.

Arda Kolpar

Yeni bir Steve doğdu!
İllaki mapın adını world koymak zorunda değil. Multiverse-Core plugini ile yüklediği mapın ismi mesela Spawn ise oyuna girip yada konsoldan "/mv import Spawn normal" komutunu yazarsa spawn mapı aktif olur ve "/mvtp spawn" yazarsa o haritaya ışınlanabilir.
Teşekkürler /mv import oldu

ErBuSlayer

Bunu bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkürler :)

PukovniK52

Yeni bir Steve doğdu!

Üst Alt