Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

map'lerde sürüm önemlimidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuferenpb

Yeni bir Steve doğdu!
arkadaşlar ben 1.13 sürümünde bir server kurdum ve bu servere map lazım internet üzerinden 1.13 üzerine map bulamadım doğru düzgün bunu farklı sürümlerin mapları ile yapabilirmiyim ?

successed

Seçkin madenci.
Web Sitesi
izmirmc.com
Geriye dönük olarak tüm mapleri kullanabilirsin. 1.12.2 mapı 1.8 mapı demelerinin amacı 1.8 deki bloklarla yapmış olamaları ki zaten 1.12.2 sürümünde 1.8 bloklarıda hali hazırda var. o yüzden 1.8 maplerini 1.13.2 de kullanabilirsin sanırım.

Hakan

Seçkin madenci.
evet bence önemli 1.1xxxx olan mapı 1.8 filan geçirirsem bloklar yok olur ama 1.8 maplerini üst sürümlerde kullanırsın

EMREOYUN

Forumun En Eski Üyelerinden Biri
Web Sitesi
emreoyun.tk
arkadaşlar ben 1.13 sürümünde bir server kurdum ve bu servere map lazım internet üzerinden 1.13 üzerine map bulamadım doğru düzgün bunu farklı sürümlerin mapları ile yapabilirmiyim ?
Komut bloğu içermiyorsa farketmez. 1.13 ile tüm 1.13 öncesi maplari açarsın. Komut bloğu yoksa tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt