Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Mcpe Deki Yeni Özellikler Ve Eşyalar Yok
Mesela Kanat , Yeni Çıkan 1.14 Deki Bal Arı Vs.
Ve Farklı Bloklar Yok
Lütfen Bilen Birisi Yazssın.
Mesela Kanat , Yeni Çıkan 1.14 Deki Bal Arı Vs.
Ve Farklı Bloklar Yok
Lütfen Bilen Birisi Yazssın.
Nefes Bey
Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Komik Bir Soru Sormuşun
Orası Mobil Oyun Normal
Adamlar Pc üzerinden surekli geliştirme yapıyor
Orası Mobil Oyun Normal
Adamlar Pc üzerinden surekli geliştirme yapıyor
Anlamadım Krdşm , Ben Survival Oyuncusuyum Survival Oynamak İçin Aldım Serverı Ekip Halindeyiz Ve Video Cekiyoruz Bizde Tüm İtemler Felan Olması Lazım Bişey Biliyorsan Soylede Ona Göre Bakalım
- En iyi cevaplar
- 2
Minecraft Pocket Edition son sürüm indirmen lazım Java sürümünde olan özellikler değişiklik gösterebilir.
Biz 1.14 Ile Giriyoruz Ama Server Da 1.14 Gözüküyor Ama Ginede Eşayalarda Baya Eksik Var Moblarda Yok.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.