Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Batihost Üzerinden Play.Tc Alan Adılı Sitemi Nasıl Kapatabilirim Site Name Ve Site Domain Name Değiştircektim Sunucumun Eski İsmi KaosNetwork İdi
Siteyi RenlyNetwork olarak Değiştirmek İstiyorum. Destek Açtığım Halde Buraya Yönlendirdiler
Siteyi RenlyNetwork olarak Değiştirmek İstiyorum. Destek Açtığım Halde Buraya Yönlendirdiler
Ozan Çelik
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- viasly.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
https://minecrafttr.com/site
Eski siteni destek talebinden kapattırıp, buradan yenisini alabilirsiniz.
Onu Yaptım Buraya yönlendirdilerhttps://minecrafttr.com/site
Ozan Çelik
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- viasly.com
Attığım linkten yeni sitenizi alabilirsiniz.Onu Yaptım Buraya yönlendirdiler
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.