McLeaks! Elite madenci. Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 985 5 Haziran 2021 #1 Spawnda metin tasina özel wg attim metin tasi hala kirilmiyor yardim edebilecek
Çözüm RequaizeN 5 Haziran 2021 umutazap' Alıntı: Spawnda metin tasina özel wg attim metin tasi hala kirilmiyor yardim edebilecek Genişletmek için tıkla ... /rg setparent <metinalani> <anaalan> komutunu kullanırsanız sorun ortadan kalkacaktır.
umutazap' Alıntı: Spawnda metin tasina özel wg attim metin tasi hala kirilmiyor yardim edebilecek Genişletmek için tıkla ... /rg setparent <metinalani> <anaalan> komutunu kullanırsanız sorun ortadan kalkacaktır.
RequaizeN Requlogia Minecraft Hizmetleri Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 446 En iyi cevaplar 19 Tepki puanı 358 Puanları 1,590 Web Sitesi requlogia.com.tr 5 Haziran 2021 #2 umutazap' Alıntı: Spawnda metin tasina özel wg attim metin tasi hala kirilmiyor yardim edebilecek Genişletmek için tıkla ... /rg setparent <metinalani> <anaalan> komutunu kullanırsanız sorun ortadan kalkacaktır. Upvote 0 Downvote Çözüm
umutazap' Alıntı: Spawnda metin tasina özel wg attim metin tasi hala kirilmiyor yardim edebilecek Genişletmek için tıkla ... /rg setparent <metinalani> <anaalan> komutunu kullanırsanız sorun ortadan kalkacaktır.