Microsoft Azure'de Fatura Ödenmezse Ne Olur?

Mucosoft

Forumun En Güçlü Üyesi
Batıhost alınmasın, orası halen ana sunucum. ._. Bu konuda Microsoft Azure ile ilgili birkaç sorum olacak.

Microsoft Azure bildiğiniz üzere ilk 1 ay boyunca kullanabileceğiniz ücretsiz 200 $ kredi veriyor. Bu krediyi istediğin gibi kullanabiliyorsun. Sonrasında ise 1 yıl boyunca bedava makine veriyor fakat yüksek özellikli bir makine değil, düşük bir makine. Ben ise sınırları zorlamak istiyorum.

1. 1 yıl ücretsiz olan B1S makinesini aldığım halde depolamadan ücret kesiyor. Neden?
  2. Eğer bu faturayı ödemez isem ne olur? Eğer bir şey olmuyorsa bari sonuna kadar hakkımı kullanıp hesabı kapatayım. ._. Daha da o fatura ile açamam hesabı veya gelecekte öderim.

Starmade

Seçkin madenci.
microsoft'a sana verilen sanal makina 1 yıl ücretsiz olur ama 1yıllık süresi 1 ay daha tamamlanınca makina faturanızı ödeme zamanı geldi ve 1 yıllk hakkınız tamamlanmıştır diye mesaj atar.

Mucosoft

Forumun En Güçlü Üyesi
microsoft'a sana verilen sanal makina 1 yıl ücretsiz olur ama 1yıllık süresi 1 ay daha tamamlanınca makina faturanızı ödeme zamanı geldi ve 1 yıllk hakkınız tamamlanmıştır diye mesaj atar.
Adamlar bana ücretsiz makine için fatura çıkarmış. Ben sözleşmeyi okudum, eğer faturayı ödemezsek hesabı kapatıyorlarmış. Sorun çözülmüştür.