minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Haber Microsoft Hesabı Olmayanlar Minecraft Oynayamayacak! Yeni Karar Çıktı

2022-02-09_14.59.14-2.jpg

Microsoft Hesabı Olmayanlar Minecraft Oynayamayacak! Yeni Karar Çıktı​

Microsoft hesabı olmayanlar için yeni karar çıktı. Artık bu hesapların Minecraft oynaması yasaklanacak. Şimdiden önlem alınması gerekiyor.
Microsoft, uzun süredir Minecraft oyununun sahibi olmakta. Her yeni güncellemede büyük yenilikler ile oyuncuların karşısına çıkan Microsoft, son zamanlarda aldığı yeni bir kararı duyurmuştu. Bu karar ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

Microsoft Hesabı Olmayanlar Minecraft’a Erişemeyecek​

Microsoft, geçtiğimiz aylarda Minecraft oyuncularının Microsoft hesabına taşınması için duyurular paylaşmıştı. Yayınladığı bu duyurular ile birlikte bazı çeşitli bilgiler de sunmuştu. Yakın zamanda alınan yeni bir karar ile birlikte Minecraft hesaplarının Microsoft hesaplarına geçişi hız kazanmaya başladı. Microsoft, 10 Mart 2022 tarihinden itibaren Microsoft hesabı olmayanlar için yeni bir uygulamayı devreye alacak. Bu tarihten sonra Minecraft oynamak isteyenlerin Microsoft hesabı olması zorunlu hale gelecek. Eğer oyuncuların Microsoft hesabı bulunmuyor ise oyuna giriş yapamayacak.
2022-02-09_14.58.20-2.jpg
Microsoft, Minecraft hesabını Microsoft hesabına geçiren oyuncular için ödül dağıtıyor. Pelerin ödülü dağıtan firma, bu ödülü 10 Mart 2022 tarihinden sonra da geçiş yapan kullanıcılar için dağıtmaya devam edeceğini ifade etti. Şirket, Minecraft hesaplarının tamamen kaldırılacağı konusunda bir açıklama yayınlamadı. Oyuncuların aklında kalan sorulardan birisi Minecraft hesabını Microsoft hesabına geçirmenin ücretsiz olup olmadığı. Premium Minecraft hesabı olan kullanıcılar Microsoft hesabına ücretsiz olarak göç edebiliyor. Yani Microsoft hesabı olmayanlar bu konuda sorun yaşamıyor.
Microsoft, yaptığı açıklamada bu geçişin oyunculara daha iyi özellikler ve daha iyi ayrıcalıklar sunmak olduğunu ifade ediyor. Hesap taşıma işlemi için yapılması gereken şey öncelikle girmek. Bu bağlantıda yer alan sayfadan geçiş işlemleri tamamlanabiliyor. Minecraft oyununa giriş yaparken Microsoft hesabı ile girmek gerekiyor. Microsoft hesabı ile birlikte oyuncu pelerin sahibi olabilecek, iki faktörlü kimlik doğrulamasına ulaşabilecek ve geliştirilmiş ebeveyn denetimlerine sahip olabilecek. Bazı insanlar bu geçişin Bedrock Edition birleşiminin başlangıcı olduğunu düşünüyor. Bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz fakat bu konuda bazı açıklamalar yapılmıştı.
 

Üst