Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

Minecraft 1.16 Güncellemesi Yeni Biyom

Herkese merhabalar Minecrafttr saygı değer okuyucuları bugünkü konumuz Minecraft 1.16 Güncellemesi hakkında detaylı bir şekilde konuşacağız. Neler Gelçek Neler Eklencek onlar hakkında detaylı bir şekilde bilgi vereceğim. Haydi başlayalım.

Minecraft 1.16 Güncellemesi

Minecraft yeni bir güncelleme almaya şuanda hazırlanıyor. 1.16 Nether Güncellemesi olarak adlandırılan bu güncelleme oyuna pek çok yenilik kazandıracaktır ve oyundaki mevcut sorun ve hatalarıda çözecektir. Nether Güncellemesi görmek isterseniz diğer konularıma bakabilirsiniz. Geliştirici ekip şimdi size yeni bir güncellemeye oyun içerisinden ufak bir bakış atılmasını sağlayacaktır.
2009'da yılında hayatımıza girerek Minecraft hayla rağmen popülaritesinin hiç bir zaman yitirmemeye ve bunun üstünede uzunca bir süredir de dünyanın en çok satan oyunu da olmuştur ve ünvanınıda elinde tutuyor ve Minecraft yakın bir gelecekte güncelleme alabilirdir. 1.16 Nether Güncellemesi olarak adlandırılan bu güncelleme oyunseverleride bir süredir çok heyecanlandırıyordur. Şimdiyse bu güncelleme ait ilk detaylar hakkında konuşacağız. Minecraftın geliştirici şirketi olan Mojang tarafından hazırlanan bir blog yazısıdır ve yeni güncellemede neler ekleneceği neler getireceğini ortaya koyuyor. Bu konu ingilizce halinden türkçeye çevirilmiştir. Mojang Şirketi tarafından yapılan açıklamalara göre bakarsak Minecraftın 1.16 güncellemesi ile birliktr gelecek şeyler ; oyuna yeni bir biyomlar,yeni bloklar ve en güzel olan bazı eski kalıntılarda kazandıracaktır. Ayrıca'da yeni güncelleme oyundaki pek çok hatalarıda gotürecektir.
Geliştirici ekip böyleliklede Minecraftın oyunculara yeni bir deneyimler kazandırmayı amaçlıyorlar.

Güncellemenin oyunseverlere sunulmasıyla birlikte Minecraft oyuncuları yeni bazı canavarlarla karşılaşcaklar. Ancak bu yaratıkların işlevinin en olduğu şuan için bilinmemektedir. Minecraftın genel yapısını değiştirecek ve düşündüğümüzde de yeni canavarlarında bir süre sonra ezeli düşmanlarınızdan bir tanesi olacaklarını açıkça söylebilirizde.
Ayrıca'da yeni güncellemeyle birlikte oyunseverlere yeni bir Orman'a sahip olacaklardır. Bu ormanın isimide Kızıl Ormandır. Görünen o ki bu orman onlarca binlerce yeni bitkiler ve ağaclarda oyuna kataçaktır.

Mojang, Minecraft'ın yeni güncellemesine ait bir kaç bazı görüntüleride oyunun başlatıcı menüsünde bize sunuyorlar. Bu görüntüleride inceleyebilmeniz içinde Ayarlar menüsünde bulanan snapshot isimli bölümleri etkinleştirmeniz gerekeçektir. Ancak Mojang sanpshot ayarının etkinleştirilmesinin oluşturulmuş bir dünyanızı bozabileceklerini söylemektedir ve bu yüzden de ilk olarakta mevcut oynunuzu başka bir dosyaya yedeklemenizi söylüyor. Eğer yedeklemeseniz dünyanız bozulabilir.


Ve oyun git gide daha güzel oluyor ve yeni gelen güncellemeler çok güzel yeni bloklar filan daha çok gelişcegine inanıyoruz. Konumuzun sonuna geldik bir sonraki konumuzda görüşmek üzere.

 
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
Katılım
26 Ekim 2019
Mesajlar
65
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
2
Puanları
1,215
Discord
Moonshine#0001
Güzel biyom fakat oynamayacağım. 1.8de takılıyoruz işte. :)
 

Üst