Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
(1) İlk olarak oldukça şık ve gerçekçi olan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
doku pakedi ile başlayalım.
doku paketi 3 adet alternatif versiyon '' 128x 512x 1024x '' içermektedir. Bu doku pakediyle beraber artık oyununuzun eski ve kalitesiz görünmeyecek. Doku pakediyle en iyi çalışan shader pack'lar (
,
).(2)İkinci
olarak basitliği ve performansı ile öne çıkan
doku pakedi ile devam edelim.
1.18 sürümünde performans sorunları yaşayanlar ve sıradan görünümden sıkılanlar içinbirebir, sistem yormayan ve sade tasarımıyla bu listede yerini alan
[x16] [1.18x-1.16.x] arasındaki tüm sürümlerde kullanılabilir.
(bonus) doku paketlerinin yanında shader pack olmazsa olmaz. İşte tam burda
işin içine giriyor. Kendim kullanıyorum diye söylemiyorum cidden oldukça kaliteli ve göz yormayan bir görünüme sahip. Ayrıca 1.18 sürümünde gelen maden değişikliklerinden sonra cevherleri bulmayı oldukça kolaylaştırıyor.
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
gayet acıklayıcı bi tanıtım olmuş sağolun kullanıcam
tavsiyelerin için teşekkürler
BeckyTBM
Mutant Herobrine.
- Web Sitesi
- minewalley.com
mükemmel bir konu tebrik ederim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.