minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Güncelleme Minecraft 1.19 Yenilikleri

Bu önekini minecraft güncelleme konularında kullanabilirsiniz.
20220219 (3).jpg

Minecraft 1.19 Yenilikleri​

Minecraft 1.19 yenilikleri merak edilen bir konu. Gelin hep beraber bu konular ile ilgili sizlere çeşitli bilgiler sunalım.
Minecraft 1.19’un 2022 yılı içerisinde çıkması planlanıyor. Bu doğrultuda Mojang Studios ekibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 1.19 ile beraber yeni bloklar ve çeşitli güncellemeler bizleri karşılayacak.

Minecraft 1.19 Yenilikleri​

Yeniliklerden bahsederken öncelikle bloklardan söz etmek istiyoruz. Bu bloklardan birisi reinforced deepslate yani güçlendirilmiş derin levha olmakta. Ancient şehirlerinde bulunan bu blok, patlamalara ve ejderha saldırılarına karşı dayanıklı olmakla birlikte pistonlarla hareket ettirilebiliyor. Ayrıca kırılabiliyor. Bir diğer blok olan kurbağa yumurtası bir süre sonra kurbağaya dönüşür. Hangi biyomdaysa o biyoma göre evrim geçirir.
Minecraft 1.19 yenilikleri arasında yer alan bir diğer blok kurbağa ışığı olarak adlandırılıyor. Kurbağa ışığı mor, yeşil ve sarı olarak ortaya çıkar. Bir diğer blok olan mangrov meyvesi mangrov yapraklarında üretilir. Bununla birlikte mangrov odunu, mangrov yaprağı, mangrov tahtası, mangrov kökleri ve mangrov fidanı da bulunuyor. Mangrov bataklık biyomunda yer alan bir diğer blok çamur bloğu olmaktadır.
20220219 (4).jpg
Çamur bloğu ile birlikte kiremit yapılabilir ve bu kiremit ile güzel dekoratif çalışmalar elde edilebilir. Oyuna eklenecek bloklar arasında yer alan sculk, sculk katalizörü, sculk çığlık atan ve sculk damarı da ses etkileşimleriyle ilgili çalışmalar yapanların karşısına çıkıyor. Oyunda yer alacak canlılar arasında allay, ateş böceği, kurbağa, iribaş ve warden yer alıyor. Bunların yanı sıra oyuna eklenecek yeni yerler antik kent, derin karanlık, mangrov bataklığı, mangrov ağaçları ve bataklık olarak açıklanıyor. Sandıklı teknenin de oyunda bulunacağı bilgisini ekleyelim.

Minecraft 1.19 Ne Zaman Çıkacak?​

Minecraft 1.19 yenilikleri dışında bazı oyuncular şimdiden “Minecraft 1.19 ne zaman çıkacak?” sorusunu sormaya başladı. Bu konuda kesin bir bilgi vermek mümkün olmasa da şöyle bir detayı paylaşabiliriz. Mojang Studios’un net bir bilgi vermediğini belirtmiştik. Yapılan açıklamaya göre 2022 yılı içerisinde yani bu yıl 1.19 sürümü ile karşılaşabiliriz.
 

Üst