Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!
Mojang, Sevgililer Günü’nde yeni bir 1.16 ön sürüm güncellemesi yayınlayarak birçok özellik ekledi ve bazı özellikleri güncelledi. Bunun dışında çeşitli hata düzeltmeleri yapılan sürüm, 1.16’ya bir adım daha yaklaşmış oldu.
Sstqa1hoKsdx2QBZdd4Heq3SRWIsZRHkdXy_3Timxv-5AQmiPg0ri1WQgZCazB5f5yv3vIT1jMfOgow89nggpG_y3SzY26mcvNmUquDREJlViocchp4Aoas2zcfg_neRoNCms56X
Neler Değişti?
Minecraft 20W07A sürümü ile birlikte piglinler eklendi. Piglinler, Nether evreninde yaşayan agresif ve güçlü yaratıklardır. Genel olarak kızıl orman ve çevresinde görülürler. Eğer piglini rahatsız edecek şekilde giyinirseniz piglin size saldıracaktır. Altın seven piglinler şüpheci yaratıklardır. Bundan dolayı eğer altın çaldığınızı fark ederse size saldırmaya başlayacaktır. Piglinler, genellikle gruplar halinde takılırlar. Bir piglin atağa geçerse arkadaşları da saldırmaktadır. Dünyaya giren piglinler, zombileşmektedir. Şunu da belirtmek isteriz ki bebek piglinler bazen çok yaramaz olabiliyor.

Hoglinlerde aynı şekilde kızıl ormanda yaşamaktadır. Doğrudan oyunculara saldıran bu yaratıklara karşı dikkatli olmalısınız. Hoglinler, bazen yanlışlıkla domuz eti ve deri düşürmektedir. Hoglinleri çoğaltmak için mantar kullanmalısınız. Hoglinler, bazen piglinler ile savaşabilir. Fakat genel olarak bu iki yaratık düşman değillerdir. Bunun dışında hoglinler artık bir işlevsellik kazanmıştır.

Şimdi de diğer güncellemelere göz atalım. Enderman, artık yeni Nether bloklarından bazılarını alabilecek fakat nether taşını alamayacak. Nether evreni madeni, artık deniz fenerinde yakıt olarak kullanılabilecek. Bu da size çeşitlilik sağlayacak. Wither, artık ruh kumunu çağırabilir.

Qv_wK_AOZhKyqVy1VtN2BHbtpy7MJECpb8f8pagiRk7VFjrV9gTJrInvkWeoQqJeT4O6yWiSk_4XwtZQPWrjMkzr-v9ICyRL83mfOmlHdnmHR1N1kH_nu9wurep_3sW96uC66toY
Minecraft’ın 20W07A sürümünde başarım olarak piglin ve hoglin güncellemesi yapıldı. “Canavar Avcısı ve Avlanan Canavarlar” başarımları için bu yaratıklar eklendi.

Sevgililer Günü ile birlikte piyasaya sürülen Minecraft 20W07A sürümü, birçok yeni özellik sağlarken aynı zamanda çeşitli hataların çözümünü sağlamıştır. Biraz bu hatalardan bahsedeceğiz. Bildiğiniz üzere zırh standı, zırhlarınızı asmak için kullandığınız eşyadır. Zırh standı, çitlerin üzerine koyunca çitin arasından düşüyordu. Bu sorun 20W07A sürümü ile beraber bir çözüme kavuştu. Yapılan bir diğer hata düzeltmesi ise kardan adam kesildiğinde balkabağı düşürmüyordu. Bu konuda da bir düzeltme yapan ekip, artık balkabağı düşmesini sağladı. Yine kardan adam ile ilgili ola bu hata da kardan adamlar, kar yağdığında dağda hasar alıyordu. Bu sorunda çözüldü. Çözülen bir diğer sorun ise bazı hatalı bloklarda düzeltmeler yapıldı. Bunun gibi birçok hata bu sürümde düzeltildi.
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
13 Ekim 2019
Mesajlar
213
Tepki puanı
22
Puanları
0
Discord
6395
sol yukarıya baq
 
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
Katılım
26 Ekim 2019
Mesajlar
65
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
2
Puanları
1,215
Discord
Moonshine#0001
Biz hala 1.8'deyiz. Bizene 1.16 dan falan.
Eline sağlık.
 
Seçkin madenci.
Katılım
26 Ekim 2019
Mesajlar
48
Tepki puanı
24
Puanları
1,025
Discord
Enkty_#9999
Açıklayıcı ve güzel bir konu olmuş :)
 

Üst