Yasin Efe
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba, ben Yasin bugün sizlere Minecraft Bedrock serverları plugin yüklemeyi ve FTP Bağlamayı göstereceğim. İyi Seyirler.
1-
2- Mail adresinize veya web sitede 3 adet bilgi bulunur.
1. Sunucu IP adresi.
2. Kullanıcı adı (root stabildir, çünkü en yüksek yetkili kullanıcıdır)
3. Şifre
3- FTP Programı Kurunuz, WinSCP öneririm.
Hostname : IP adresiniz
Port : 22
Username : root
Password : Şifreniz
Login butonuna tıklayınız. Sağ taraf makinamız sol taraf kendi bilgisayarınızdır.
4- Plugins klasörünü açınız, pluginlerinizi oraya atabilir siniz.
İyi Oyunlar, iyi Kodlamalar
1-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Sunucu Kiralayınız.2- Mail adresinize veya web sitede 3 adet bilgi bulunur.
1. Sunucu IP adresi.
2. Kullanıcı adı (root stabildir, çünkü en yüksek yetkili kullanıcıdır)
3. Şifre
3- FTP Programı Kurunuz, WinSCP öneririm.
Hostname : IP adresiniz
Port : 22
Username : root
Password : Şifreniz
Login butonuna tıklayınız. Sağ taraf makinamız sol taraf kendi bilgisayarınızdır.
4- Plugins klasörünü açınız, pluginlerinizi oraya atabilir siniz.
İyi Oyunlar, iyi Kodlamalar
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
çok teşekkür ederim yakında alıcaktım söylediğim gibi yararlı bir forum
Yasin Efe
Yeni bir Steve doğdu!
Kolay gelsin, iyi oyunlar dilerim.
febarut
Seçkin madenci.
Cidden Başarılı Bence Eger Bir Gün MCPE Sunucu Açıcak Olursam Kullanıcagım Bir Olay , Açmayı Düsünmüyorum Ancak Açarsam Diye Bu Konuyu Sevilenler Dosyama Kaydedıyorum Teşşekürler.
Yasin Efe
Yeni bir Steve doğdu!
Teşekkür ederim, iyi oyunlar, iyi akşamlar dilerim.Cidden Başarılı Bence Eger Bir Gün MCPE Sunucu Açıcak Olursam Kullanıcagım Bir Olay , Açmayı Düsünmüyorum Ancak Açarsam Diye Bu Konuyu Sevilenler Dosyama Kaydedıyorum Teşşekürler.
febarut
Seçkin madenci.
Sizede İyi Aksamlar , İyi Oyunlar.
Güzel bir konu bilmeyenler için yararlı olmuş iyi geceler dilerim
Yasin Efe
Yeni bir Steve doğdu!
Teşekkürler İyi Geceler dilerim..Güzel bir konu bilmeyenler için yararlı olmuş iyi geceler dilerim
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.