Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Minecraft chunk yüklenirken FPS düşüşü

Janissary26

Yeni bir Steve doğdu!
ben telefondan oynuyorum normalde 60 fps alıyorum ama chunk yüklenirken FPS im 30 a düşüyor bunun çözümü nedir?
telefonum POCO X3 Pro

Mucosoft

Forumun En Güçlü Üyesi
ben telefondan oynuyorum normalde 60 FPS alıyorum ama chunk yüklenirken FPS im 30 a düşüyor bunun çözümü nedir?
telefonum POCO X3 Pro
Güncel sürümlerde yığınlar yüklenirken anlık olarak FPS düşüşü yaşanabilir. Özellikle ilk defa yükleniyor ise bu daha çok etkileyebilir fakat sonrasında düzelir.

Janissary26

Yeni bir Steve doğdu!
Güncel sürümlerde yığınlar yüklenirken anlık olarak FPS düşüşü yaşanabilir. Özellikle ilk defa yükleniyor ise bu daha çok etkileyebilir fakat sonrasında düzelir.

çok eski sürümleri yükleyip test ettim o sürümlerdede böyle

Mucosoft

Forumun En Güçlü Üyesi
çok eski sürümleri yükleyip test ettim o sürümlerde de böyle.
Telefonun gayet güçlü, performansı iyi olması lazım. Yalnızca yığınlar yüklenirken oluyor ise idare edebilirsin. O kadar sorun olmaz. Tabii keşif yapıyorsan seni etkileyebilir. Buna ek olarak lisanslı oynamıyorsan onun da etkisi olabilir.

Yeni Mesajlar