Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
ben telefondan oynuyorum normalde 60 fps alıyorum ama chunk yüklenirken FPS im 30 a düşüyor bunun çözümü nedir?
telefonum POCO X3 Pro
telefonum POCO X3 Pro
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Güncel sürümlerde yığınlar yüklenirken anlık olarak FPS düşüşü yaşanabilir. Özellikle ilk defa yükleniyor ise bu daha çok etkileyebilir fakat sonrasında düzelir.ben telefondan oynuyorum normalde 60 FPS alıyorum ama chunk yüklenirken FPS im 30 a düşüyor bunun çözümü nedir?
telefonum POCO X3 Pro
Güncel sürümlerde yığınlar yüklenirken anlık olarak FPS düşüşü yaşanabilir. Özellikle ilk defa yükleniyor ise bu daha çok etkileyebilir fakat sonrasında düzelir.
çok eski sürümleri yükleyip test ettim o sürümlerdede böyleGüncel sürümlerde yığınlar yüklenirken anlık olarak FPS düşüşü yaşanabilir. Özellikle ilk defa yükleniyor ise bu daha çok etkileyebilir fakat sonrasında düzelir.
Telefonun gayet güçlü, performansı iyi olması lazım. Yalnızca yığınlar yüklenirken oluyor ise idare edebilirsin. O kadar sorun olmaz. Tabii keşif yapıyorsan seni etkileyebilir. Buna ek olarak lisanslı oynamıyorsan onun da etkisi olabilir.çok eski sürümleri yükleyip test ettim o sürümlerde de böyle.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.