Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!
Minecraft Dungeons geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Peki bu oyun hakkında neler biliyorsunuz? Bu yazıda bilgileri derleyerek siz değerli forum okuyucularına sunacağız.

Minecraft Dungeons Bize Neler Katıyor?

Mojang Studios tarafından geliştirilen bu oyun, çapraz platform desteği ile birçok platformda bulunacak. Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows, Xbox One, Xbox Game Pass platformlarında yer alan oyun, online oyun ile birlikte diğer konsollarda yer alan arkadaşlarla oynanabilir hale gelecek. Bu da sonsuza dek sürecek arkadaşlıkların daha da güçlü bir bağ kurmasını sağlayacak.
XY5v3MHuNrxeJpnPJI5idwHejnTW76P8h06j5cUig40vouXjoIOJO_cRjzLbGFzn07dgwggQ-MuG1aCgt4a7KPSvBwNplguuQ-SQPpL33jOX_Rppb2zFs6F55ZrXfCU-9cirxcbe
Minecraft Dungeons, DLC paketleri de içermekte. Macera dolu bu oyunda eğer ki yeni şeyler katmak istiyor iseniz DLC paketleri ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Standart sürümü 19,99 $ olan oyunun kahraman sürümü 29,99 $ olarak satışta bulunmakta. Bu pakette özel karakter dokuları ve yanında gezebilecek bir tavuk arkadaş yer alıyor. Eğer tek başına oynuyor isen ve sıkıldıysan tavuk ile daha aktif bir eğlenceye merhaba diyebilirsin. Kahraman paketinin bir özelliği daha bulunuyor. Gelecekte çıkacak olan 2 yeni DLC paketini de içeren bu sürüm sayesinde daha uygun fiyata şimdiden almış olup ekonomik bir tasarruf sağlamış olacaksınız.

Macera oyunu, Minecraft evreninde geçen ve havadan görünüm ile oynanan bir macera tabanlı oyun olmaktadır. Arkadaşlar ile oynandığı gibi tek başına da oynanabilir. Büyü basma, eşya geliştirme, yeni eşyalar, yaratıklarla savaşma derken kendinizi oyunun içinde kaybedeceksiniz.
1590645247782.png
En fazla 4 arkadaşa kadar oynanabilen oyunda zindanlara girerken yaratıklara ve daha tehlikeli varlıklara karşı dikkatli olmalısın. En sevdiğin arkadaşların ile beraber bu işin üstesinden gelebilir, ortak olup güzel bir ekip çalışması sağlayabilirsin.

Macera oyunu olan Minecraft Dungeons oyununu oynamak için Windows 7 ve üstü işletim sistemine ihtiyacınız bulunmakta. Bunun dışında Intel Core i5 2.8 GHz işlemci, Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 ekran kartı, DirectX 11, 8 GB RAM ve 2 GB VRAM, 6 GB depolama ve bununla beraber 800x600 ekran çözünürlüğü gerekir.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Elite madenci.
Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
11
Tepki puanı
2
Puanları
975
Discord
wind#5732
Deli bir oyuna benziyor.
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
30 Nisan 2020
Mesajlar
16
Tepki puanı
5
Puanları
0
Discord
Tork#9134
deneyeceğim merak uyandırdı açıkcası.
 
Elmas madencisi.
Katılım
4 Kasım 2019
Mesajlar
66
Tepki puanı
2
Puanları
475
Discord
Bu oyun birazcık gereksiz geliyor ve paralı :/
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
158
Tepki puanı
25
Puanları
0
Discord
Bende katılıyorum birazcık gereksiz gibi
 

Üst