Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Minecraft Essentials.jar  sorunu

EyyupG

Yeni bir Steve doğdu!
  1. Selamlar essentials.jar dan edit yaptım ve şapkalı a sorunu aldım acaba kodlama dilinden mi kaynaklanıyor ?

Son düzenleme:

Beawen

Seçkin madenci.
evet kodlama dilinden kaynaklanıyor olabilir bunun için essentials.jar a sağ tıkla winrar ile aç de orada message.tr gibi bir şey olacak YML şeklinde onu masaüstüne sürükle sağ tıkla notepad ile aç de oradan üst tarafla kodlama dili olacak kodlama dilin UTF8 Olarak seç oradan istediğin gibi düzenle sonra en sol üst kısımda DOSYA olacak oraya bas kaydet de ve çık en son olarakda o kaydettiğin kısmı gine YML olarak göreceksin masaüstüne attığın YML yi tekrar winrara at ve ikisi aynı diyecek sen değiştir de ve de kapat ama sunucu kapalıyken bunu yap

EyyupG

Yeni bir Steve doğdu!
Teşekkürler sorunu çözdüm

Venosa

Elite madenci.
Web Sitesi
dangernw.net
notepad++ bunu indirip burdan aç
kodlamayı UTF8 olarak değiştir bitirdikten sonra ctrl + s yapıp çık düzelicektir

Yeni Mesajlar