Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Minecraft Hızlı Merdivenler Modu | Speedy Ladders Mod
Speedy Ladders, Minecraft’ta tırmanış hızınızı artırabilecek 4 yeni merdiven katmanı ekler. Her katman kademeli olarak daha hızlı ancak daha pahalı hale gelir. İlk katman, taştan yapıldığı için standart ahşap merdivene hızlı bir alternatif olarak iki katına çıkar.
Bir sonraki seviye taş merdiveni alır ve demir bir merdiven yapmak için demir külçeleri ile birleştirmektir.
Aynı şey altın merdivenler için de geçerli, ancak altın parçası ile çevrili bir demir merdiven.
Elmas merdiven en pahalı ama en hızlısıdır. Craft için 2 altın merdiven ve elmas gerektirecek, ancak tırmanma hızındaki artış buna değer.
Benim konumu okuduğunuz için teşekkürler umarım beğenmişsinizdir farklı bir konumda görüşmek üzere.
Speedy Ladders, Minecraft’ta tırmanış hızınızı artırabilecek 4 yeni merdiven katmanı ekler. Her katman kademeli olarak daha hızlı ancak daha pahalı hale gelir. İlk katman, taştan yapıldığı için standart ahşap merdivene hızlı bir alternatif olarak iki katına çıkar.
Bir sonraki seviye taş merdiveni alır ve demir bir merdiven yapmak için demir külçeleri ile birleştirmektir.
Aynı şey altın merdivenler için de geçerli, ancak altın parçası ile çevrili bir demir merdiven.
Elmas merdiven en pahalı ama en hızlısıdır. Craft için 2 altın merdiven ve elmas gerektirecek, ancak tırmanma hızındaki artış buna değer.
Benim konumu okuduğunuz için teşekkürler umarım beğenmişsinizdir farklı bir konumda görüşmek üzere.
Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Güzel bir modmuş. İşime yarayacak, teşekkürler.
Mod güzel de indirme linkini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
soulofcinder
Elmas madencisi.
Mod güzel de indirme linkini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
Bunu kullanabilirsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Son düzenleme:
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.