Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

minecraft java edition satın alıyorum öneri istiyorum

Stabil

Yeni bir Steve doğdu!
Minecraft java editionu " "dan satın almayı düşünüyorum. Ordan aldığım key ile kendi microsoft hesabıma java edition satın almış olur muyum. Yoksa sadece java editionu olan bi mail adresi ve şifresini mi verirler.
Kendi microsoft hesabıma java edition almayı düşünüyorum en ucuz nasıl edinebilirim

Stabil

Yeni bir Steve doğdu!
Kendi hesabınıza vermiyor ek bir hesap veriyor.
1610832298698.png

knk sitede key kullanma kısmı var burası için veriyo olamaz mı sence?

CihN

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
cihanyuksel.tk
Minecraft java editionu " "dan satın almayı düşünüyorum. Ordan aldığım key ile kendi microsoft hesabıma java edition satın almış olur muyum. Yoksa sadece java editionu olan bi mail adresi ve şifresini mi verirler.
Kendi microsoft hesabıma java edition almayı düşünüyorum en ucuz nasıl edinebilirim
Yani genelde sana özel hesap yerine e posta ve şifre verirler o hesap üzerinden oynarsın fakat ucuz yerler var senin e postana özel premium ayarlayan detaylı araştırabilirsin

Yeni Mesajlar