Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Minecraft java editionu "
Kendi microsoft hesabıma java edition almayı düşünüyorum en ucuz nasıl edinebilirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
"dan satın almayı düşünüyorum. Ordan aldığım key ile kendi microsoft hesabıma java edition satın almış olur muyum. Yoksa sadece java editionu olan bi mail adresi ve şifresini mi verirler.Kendi microsoft hesabıma java edition almayı düşünüyorum en ucuz nasıl edinebilirim
xCraweL
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- mc-at.org
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Kendi hesabınıza vermiyor ek bir hesap veriyor.
Kendi hesabınıza vermiyor ek bir hesap veriyor.
knk sitede key kullanma kısmı var burası için veriyo olamaz mı sence?
xCraweL
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- mc-at.org
Evet böyle bir ihtimalde söz konusu tabii yinede YouTube gibi bir yerden iyice araştırmanı öneririmEkli dosyayı görüntüle 15026
knk sitede key kullanma kısmı var burası için veriyo olamaz mı sence?
CihN
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- cihanyuksel.tk
Yani genelde sana özel hesap yerine e posta ve şifre verirler o hesap üzerinden oynarsın fakat ucuz yerler var senin e postana özel premium ayarlayan detaylı araştırabilirsinMinecraft java editionu "Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun."dan satın almayı düşünüyorum. Ordan aldığım key ile kendi microsoft hesabıma java edition satın almış olur muyum. Yoksa sadece java editionu olan bi mail adresi ve şifresini mi verirler.
Kendi microsoft hesabıma java edition almayı düşünüyorum en ucuz nasıl edinebilirim
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.