Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Öncelikle merhaba. Bu hatayı 4 gündür alıyorum. Denemediğim şey kalmadı. Java sürümlerini değiştirdim, Settings bölümüyle oynadım, bütün youtube videolarında söylenenleri yaptım hatta format bile attım hala bir yol bulamadım. Normal giriyor ama Forge şeklinde girmiyor. Lütfen yardım edin çıldıracağım
Ekli dosyalar
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bilgisayarın işletim sistemi 32 bit mi, 64 bit mi?
Mumincan45
Hayat kısa anı yaşa
Ekran kartı driveri guncel mi . Birde şunu deneyiniz tamamen silin . Ardından
1. Minecraft kur .
2. Örn 1.8.9 normal indirip açın
3. Forge sitesinden. 1.8.9 forge indirin.
4. Kurulumu yapın.
5. 1.8.9 forge yi açınız .
Buda olmas sa araştırma yapacağım.
1. Minecraft kur .
2. Örn 1.8.9 normal indirip açın
3. Forge sitesinden. 1.8.9 forge indirin.
4. Kurulumu yapın.
5. 1.8.9 forge yi açınız .
Buda olmas sa araştırma yapacağım.
Minecraftı sildim. başkasını indirip yükledim. bu sefer de böyle oldu. Galiba tamamen bozdum.
Ekli dosyalar
Mumincan45
Hayat kısa anı yaşa
Normal tl launcher kurun. %appdata% daki verileri silmeyi unutmayın .Minecraftı sildim. başkasını indirip yükledim. bu sefer de böyle oldu. Galiba tamamen bozdum.
Yaptım hocam. Yine aynı
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Normal oyuna giriyosun ama forge ile mi giremiyosun ?Yaptım hocam. Yine aynı
Mumincan45
Hayat kısa anı yaşa
Çoğunuz Java 8'e güncelledikten sonra Minecraft Forge'yi açamadınız değil mi? Normal Minecraft açılıyor fakat Forge açılmıyor! Oyunu sıfırladınız, baştan yüklediniz ama yok bir cozume ulasamadiysan bu yolu takip edebilirsin .Yaptım hocam. Yine aynı
- Sorun Java 8'den kaynaklı öyle değil mi? O zaman biz de eski Java sürümünü yükleriz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.Bu adresten sisteminize göre eski Java sürümünü yükleyin.
- Launcheri açıktan sonra Forge'yi seçip(tabi Forge yüklüyse
) Edit Profile kısmına giriyoruz ve Exectuable kısmını işaretleyerek jre1.8 falan yazan yeri jre7 olarak değiştiriyoruz ve Save Profile diyerek kaydediyoruz.
- Oyunu açıyoruz ve sonuç olarak oyunumuz açılıyor

EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
@salazar666 Error log gönderebilir misiniz?
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.