minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Minecraft Özel Launcher

Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Discord
Merhaba Biz bir minecraft sunucusu açtık ve Launcher yapmak istiyoduk. Bize Visual Studio c# ile yapabiliceğimizi söylediler ve yaptık fakat Launcher da giriş ana menü yaptık derken Oyna kısmını nasıl minecrafta bağliyacaz bilmiyoruz.Bide SonOyuncu CraftRise gibi serverların %appdata% kısmında ayrı dosyaları falan var mesela .sonoyuncu & .craftrise - Launcher oldukları için biz o dosyaları nasıl yapacaz bilmiyoruz yardım ederseniz seviniriz :)
 
Bakır madencisi.
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
61
Tepki puanı
17
Puanları
685
Discord
yunus can#5065
Tek bir programlama dili ile yapılacak diye bir şart yok tabi ki. Ancak client yapma meselesi çok zahmetli bir iş, bu yüzden burada yardımcı olacak insan sayısı çok kısıtlıdır tahminimce. Eğer yeteri kadar bütçeniz varsa ki bu biraz pahalıdır, kolayca birkaç belli satıcıya rast gelirsiniz. Ya da ufaktan programlama dilini öğrenip açık kaynak kodlu ürünleri bir şekilde düzenleyip kullanabilir hale getirebilirsiniz. İyi şanslar.
 
Seçkin madenci.
Katılım
28 Ağustos 2020
Mesajlar
69
Tepki puanı
9
Puanları
1,000
Discord
Slausy#0001
System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Program Files\Minecraft\versions");
şeklinde yapabilirsin
butonun içine sadece kodu yapıştırırsan yeterli
fakat sadece c#yeterli değil haberin olsun java da lazım bayağı bir zor ve meşakkatlı bir iş tavsiye etmiyorum eğer gerçekten yapmak istiyorsanız detaylı araştırma yapabilirsin veya bilginiz yok ise ufak texture gibi olaylarla bir client yapabilirsiniz
 

Üst