Yeni bir Steve doğdu!
- Discord
Anladım güzele benziyor ellerine sağlık .Açık kaynak kodlu olduğu için kodları inceleyip herhangi bir tehlike söz konusu olamadığını anlayabilirsiniz .
Anladım güzele benziyor ellerine sağlık .Açık kaynak kodlu olduğu için kodları inceleyip herhangi bir tehlike söz konusu olamadığını anlayabilirsiniz .
Zaten editlenmiş diye yazmış arkadaş ?arkadaş çalınmış bu AdvancedLicense plugini bu Hak Yeme
Öncelikle paylaştığın konudan ötürü teşekkür ederim. Anlatımınız gayet hoş olmuş. Fakat, paylaşmış oldugunuz kodda bir editleme göremiyorum. Sadece AdvencedLicense yazan yere Mirza Parmaksız yazmışsınız ve yandaki navbar'ı türkçeye çevirmişsiniz. Yinede paylaşımınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar...Not : Tamamen Bana Ait deyildir editleyip geliştirilmiştir
Minecraft Plugin ve Scriptlerinizi
Süreli-Süresiz Lisanslayıp
Minecraft Plugin ve Scriptlerinizi çalınmasını karşı koyun
Özelikler:
Yönetici Girişi-Çıkışı
İstatistik ( Zamana göre geçerli lisans ve reddedilen lisans )
Lisans Ekleme
(Lisans anahtarı ayarlama , Kaç farklı IP adresi lisans sahibi olcağını ayarlama , Lisans Geçerlilik Süresi Ayarlama, Dosya Bilgileri Ayarlama)
Kurulum :
/public_html/lisans/config.php deki düzenle yazı bölümlerini düzenleyin
Örnek Resimler: Ekli dosyayı görüntüle 2062
Ekli dosyayı görüntüle 2063
Ekli dosyayı görüntüle 2064 Ekli dosyayı görüntüle 2065 Ekli dosyayı görüntüle 2066 Ekli dosyayı görüntüle 2068
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
hocam link geçersiz yardımcı olurmusunuzAçık kaynak kodlu olduğu için kodları inceleyip herhangi bir tehlike söz konusu olamadığını anlayabilirsiniz .