MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.
MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.
Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.
Giriş Yap veya Kayıt Ol!Mod derken plugindenmi bahsediyorsun ? hayır bildiğimiz forge modlarından skyfactory kurucağım.Kendim ekstaradan mod ekleyeceğim.
Peki Plugin için yeterlimi 2 kişi oynaycaz kaç plugin yeterli olur2gb modlu sunucu için çok az.
Pluginden plugine ve adet'ine bağlı ama genel olarak yeter.Peki Plugin için yeterlimi 2 kişi oynaycaz kaç plugin yeterli olur
ya son olarak benim aklıma bişey geldi benim bilgisayarımdada 2 gb ram var ve kurduğum dünyada tek başaıma oynuyordum kasmadan zaten 30 mod falan vardı.Yine de olmaz mı diyorsunuzPluginden plugine ve adet'ine bağlı ama genel olarak yeter.
Kendi bilgisayarınız ile server farklıdır ancak alıp deneyebilirsiniz.ya son olarak benim aklıma bişey geldi benim bilgisayarımdada 2 gb ram var ve kurduğum dünyada tek başaıma oynuyordum kasmadan zaten 30 mod falan vardı.Yine de olmaz mı diyorsunuz