Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar, Bu bakım skriptidir. Biliyorum gereksiz bir skript olduğunu. Bunun normal spigot.yml dosyasından da yapılabileceğini biliyorum. Ama eğer orada ki yazı sınırını geçiyorsa yazınız o zaman bu skripti kullanabilirsiniz. İyi günler.
Skript bana ait değildir bilginize.
Kod:
#Bakım Skripti ✖
options:
tag: &6Sefir&eCraft &8»
command /bakım [<text>]:
permission: admin.bakim
trigger:
if arg-1 is not "aç" or "kapat":
send "{@tag} &5/bakım <aç-kapat>" to sender
else:
if arg-1 isn't set:
else:
if arg-1 is "aç":
broadcast "{@tag} &6Sunucu 10 saniye sonra bakıma alınacaktır, güvenle çıkış yapınız!"
wait 10 second
set {bakımmodu} to true
loop all players:
if loop-player doesn't have the permission "admin.bakim":
kick loop-player due to "{@tag} &6Sunucu Bakıma Alınmıştır!"
else:
if arg1 is "kapat":
set {bakımmodu} to false
broadcast "{@tag} &6Bakım %player% bitirildi"
stop
on join:
if {bakımmodu} is true:
if player doesn't have the permission "admin.bakim"
kick player due to "{@tag} &6Sunucu Bakıma Alınmıştır!"
command /maintenance:
executable by: player
trigger:
canel event
command /antibotultra:maintenance:
executable by: player
trigger:
canel event
Skript bana ait değildir bilginize.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
işte aradıgım skript çook teşekkür ederim youtubede felanda aradım bulamadım ama galiba youtubede varmış neyse teşekkür ederim.
işte aradıgım skript çook teşekkür ederim youtubede felanda aradım bulamadım ama galiba youtubede varmış neyse teşekkür ederim.
İşe yaraması beni mutlu etti
Mertcan06bey
Elite madenci.
Bakım sirasında işi yarıcak bir skript tebrikler
Öneri : Bu 10 saniye keşke 1 Dakika yapsaydın oyuncularin işine gelicektir
Öneri : Bu 10 saniye keşke 1 Dakika yapsaydın oyuncularin işine gelicektir
Bakım sirasında işi yarıcak bir skript tebrikler
Öneri : Bu 10 saniye keşke 1 Dakika yapsaydın oyuncularin işine gelicektir![]()
Orada ki 10 seconds'u 60 seconds yaparsanız veya 1 minute yaparsanız 1 dakika olur. Yorumunuz için Teşekkürler
Mertcan06bey
Elite madenci.
Bunu denicem teşükkürlerOrada ki 10 seconds'u 60 seconds yaparsanız veya 1 minute yaparsanız 1 dakika olur. Yorumunuz için Teşekkürler![]()
Poxe
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- banyocraft.play.tc
Bunun Gereksiz Olduğunu Düsünüyorum spigot da kendiliğinden war.
Kimileri toprak kadar kıymetli kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli kimileri ş******
Kimileri toprak kadar kıymetli kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli kimileri ş******
Spigot ile yapılabileceğini belirtmen ince bir davranış, türkçeleştirmek içinde kullanılabilir. güzel skript başarılar.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.