Arkadaşlar Selamın aleyküm sizlere Minecraft sunucu logosu nasıl yapılır onu göstericem (Site yapıcak siz değil)
1•Öncellikle verdiğim siteye giriyorsunuz. (kayıt olmanız lazım.)
Site :
Giriş yapınca böyle bir ekran karşılaması lazım.
Aşşağı doğru inerseniz sizi tam tamına 10 adet logo karşılıycak.
Tüm Logolar
(Deneme Yazısını ben yazdım aşşağıda nasıl yapıcağınızı göstericem.)
O kadar logoları falan gösterdim siteyi tanıttım şimdi nasıl yapıcağımızı gösterelim.
Öncellikle hangi logoyu yapmak istiyorsanız onu seçmelisiniz, zaten yapımları aynı.
Seçtiğiniz logoya tıkladıktan sonra eğer giriş yaptıysanız böyle bir ekran gelicek yapmadıysanız bembeyaz bir ekran gelicektir.
İşaretlediğim yere serverin bilgilerini giriyorsunuz.
En üstte server ismi
bi altına Craft yada Network varsa onu (bence)
En alt kısmada serverin ip sini girerseniz çok hoş olur
Siyah ile işaretlediğim yerden Arka plan rengini , yazının etrafındaki renkleri . şu garip möntar ineğinin rengini falan ayarlayabiliyorsunuz.
Kırmızı ile işartlediğim yerde Möntar ineği yerine başka birşey koyabiliyorsunuz tamamen sizin elinizde olan birşey.
Oh sonunda bitti be
Emeğe sağlık bir beğeninizi alırız arkadaşlar benim yaptığım logoyuda ekliyim görün.
Arkadaşlar bu arada site sizden para talep edebilir siz Windowsun arama yerine ekran alıntısı yazarsanız ekran resmi almak için bi program var onu kullanara bedavaya alabilirsiniz.
Benim yaptığım logo:
Bu konumuzda bitti görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
1•Öncellikle verdiğim siteye giriyorsunuz. (kayıt olmanız lazım.)
Site :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Giriş yapınca böyle bir ekran karşılaması lazım.

Aşşağı doğru inerseniz sizi tam tamına 10 adet logo karşılıycak.
Tüm Logolar
(Deneme Yazısını ben yazdım aşşağıda nasıl yapıcağınızı göstericem.)

O kadar logoları falan gösterdim siteyi tanıttım şimdi nasıl yapıcağımızı gösterelim.
Öncellikle hangi logoyu yapmak istiyorsanız onu seçmelisiniz, zaten yapımları aynı.
Seçtiğiniz logoya tıkladıktan sonra eğer giriş yaptıysanız böyle bir ekran gelicek yapmadıysanız bembeyaz bir ekran gelicektir.

İşaretlediğim yere serverin bilgilerini giriyorsunuz.
En üstte server ismi
bi altına Craft yada Network varsa onu (bence)
En alt kısmada serverin ip sini girerseniz çok hoş olur
Siyah ile işaretlediğim yerden Arka plan rengini , yazının etrafındaki renkleri . şu garip möntar ineğinin rengini falan ayarlayabiliyorsunuz.
Kırmızı ile işartlediğim yerde Möntar ineği yerine başka birşey koyabiliyorsunuz tamamen sizin elinizde olan birşey.

Oh sonunda bitti be
Arkadaşlar bu arada site sizden para talep edebilir siz Windowsun arama yerine ekran alıntısı yazarsanız ekran resmi almak için bi program var onu kullanara bedavaya alabilirsiniz.
Benim yaptığım logo:

Bu konumuzda bitti görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.