minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al
Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
20220308 (6).png

Minecraft’a Geri Bildirim Gönderme​

Minecraft’a geri bildirim gönderme konusunda sizlere çeşitli bilgiler sunmak istiyoruz. Umarız oyuncular için faydalı bir içerik olur.
Minecraft, kendine has dünyası ve özellikleriyle harika mekanikleri kullanıcılarla buluşturan bir oyun olmaktadır. Oyuncular oyundan faydalanırken her zaman en iyi deneyimi yaşamayabilir. Bunun sebebi dijital uygulamaların kusursuz bir şekilde işlemiyor oluşu. Bir oyun oynarken bazen sorunlarla karşılaşmak mümkün olabilir. Bu doğrultuda yapılması gereken şey ekibe geri bildirim göndermek. Geri bildirimler sayesinde oyun daha sorunsuz bir hal alabilir. Tabii yeni güncelleme ile birlikte yeni sorunlar da oluşabilir. Kusursuz bir şekilde çalışan sistem yapmak kolay değil.

Mojang, Geri Bildirim İstiyor​

Minecraft’a geri bildirim gönderme konusuna geçmeden önce Mojang’ın geri bildirim istediğinden bahsetmek istiyoruz. Minecraft, pek çok yazılımda olduğu gibi zaman zaman hatalarla dolu olabilir. Bu hatalar şirket tarafından çözülüyor. Mojang Studios, yaptığı açıklamada kendilerinin bu konuda rahatsız edilmek istendiğini belirtiyor. Tabii eğer gerçekten oyun içerisinde bir sorun var ise böyle bir şey istiyor. Yani oyunculardan geri bildirim almak istiyor.
20220308 (7).png

Minecraft’a Geri Bildirim Gönderme​

Mojang Studios, Minecraft’ın daha iyi gelişmesi için geri bildirim istediğini belirtiyor. Bunun için oyunculardan geri bildirim alan firma, nasıl geri bildirim gönderileceğini de açıklamayı ihmal etmiyor. oyuncuların geri bildirim merkezine ulaşması mümkün oluyor. Bu şekilde Minecraft oyunu için hem hata bildirimi hem de öneri belirtilebiliyor. Kullanıcılar bu sitede hata bildirimlerini veya önerileri inceleyebilir, kendi fikirlerini paylaşabilir. Eğer oyun içerisinde bir hata ile karşılaşırsa bu hatayla alakalı paylaşım yapabilir.
Oyuncu, kendi hesabıyla birlikte ilginç konulara abone olup o konuyu takibe alabilir. Örneğin bir eşya öneriliyor ve bu eşya için yoğun ilgi var. Oyuncu, bu konuya abone olup gelişmeleri takip edebilir. Bir diğer yapılabilecek şey fikir yayınlama veya yorum yapma. Minecraft’a geri bildirim gönderme konusunda bu oldukça faydalı bir durum. Buna ek olarak bu platformda fikirlere oy verme işlemi de bulunuyor.
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
10 Eylül 2022
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
35
Discord
ŞU MAĞARA SESLERİ VE ARTIK HANGİ HEROBRİNE BİLMEM NE KALDIRILSIN. MAĞARA SESLERİ Bİ ANDA GELİYOR KORKUYORUM OYUNU SİLECEĞİM KENDİ SUNUCUMDA BİLE OYNAYAMIYORUM!
 

Üst