Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
minecrafttr aramıza katil!
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
batihost minecraft server kirala
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Güncelleme Minecraft'ın Yeni Güncellemesi, Cevher Toplama Sistemini Değiştirecek

Bu önekini minecraft güncelleme konularında kullanabilirsiniz.
Minecraft'ın Yeni Güncellemesi, Cevher Toplama Sistemini Değiştirecek

Minecraft'ın yaklaşmakta olan "Caves and Cliffs" isimli güncellemesi, oyunun envanter sistemiyle ilgili önemli değişiklik yapacak. Oyuncular, bu değişiklik kapsamında altın, bakır ve demir gibi cevherleri bloklar halinde değil, ham olarak toplayacaklar. Bu durum, envanter karmaşasını ortadan kaldıracak.
2011 yılından beri hayatımızda olan ve bugüne kadar dünyanın en çok satan oyunlarından bir tanesi olarak adını tarihe yazdıran Minecraft, yakın bir gelecekte "Caves and Cliffs" isimli bir güncelleme alacak. Güncellemeden gelen bir ekran görüntüsü ise "21w14a" kodlu bu güncellemenin Minecraft oyuncularına önemli bir yenilik sunacağını gözler önüne seriyor.
Minecraft'ın vazgeçilmez hususlarından bir tanesi, hiç şüphesiz toplanabilen cevherler. Oyuncular, oyunda toplayıp envanterine ekledikleri cevherleri daha sonra farklı nesneler üretebilmek için kullanabiliyorlardı. Kullanıcılar, bu cevherleri mevcut sürümde bloklar halinde topluyorlardı. Ancak 21w14a kodlu sürümde bu durum değişecek. Altın, demir ve bakır gibi cevherler, yeni güncellemede ham olarak toplanabilecekler.

snapshotminecraft.jpg

Minecraft geliştiricilerinin yaptığı değişiklik, oyunun envanter sisteminin daha derli toplu olmasını sağlayacak. Zira önceki sürümlerde kullanılan envanter sisteminin karmaşık olduğu, neredeyse tüm Minecraft oyuncuları tarafından dile getirilen bir şeydi. İşte bu karmaşa, yeni güncelleme ile ortadan kaldırılmış olacak.
Minecraft'ın yeni sürümünde kullanıma sunulacak ham cevherler, Minecraft oyuncularının sıklıkla kullandıkları "Fortune" isimli sihrin etkisini de artırmış olacak. Ayrıca bu sihrin sağladığı bonus da oyuncuların daha sağlıklı cevher toplamasını sağlamış olacak. Kaynak: webtekno​
 
Son düzenleme:

Üst