Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Duyuru MinecraftTR Forumunda "Sunucu Sahibi Flaması" Almak İsteyenler İçin Başvuru Rehberi

BloodyX

Seçkin madenci.
Topluluk Yöneticisi
Ayın En Çok Mesaj Atanı
En iyi cevaplar
2
logos.png

Selam değerli sunucu sahipleri!

MinecraftTR forum da, aktif bir Minecraft sunucusuna sahipseniz ve topluluğa katkı sağlıyorsanız, "Sunucu Sahibi" flaması alarak profilinizi daha güvenilir ve dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Bu duyuru, başvuru yapmak isteyen sunucu sahipleri için gerekli formu, süreci ve önemli kuralları içermektedir.​

Kimler Başvurabilir?​

• Minecraft sunucusunun sahibi veya teknik yöneticisi olanlar
  • Sunucusunun tanıtımını MinecraftTR forumlarında paylaşmış olanlar
  • Aktif ve erişilebilir bir sunucusu bulunanlar
  • Forum kurallarına uygun şekilde davranan kullanıcılar

Başvuru Formu (Kopyalayıp doldurabilirsiniz):

Kod:
Sunucu Adı:
Sunucu IP Adresi (Varsa):
Sunucu Web Sitesi veya Tanıtım Konusu Linki:
Sunucu Açıklaması (Kısa ve Öz):
Sahibi Olduğunuz Sunucuda Minecraft Kullanıcı Adınız:
MinecraftTR Forum Kullanıcı Adınız:
Sunucu Açılış Tarihi:
İletişim (Discord / E-posta):
Varsa Sunucuya Ait Ekran Görüntüsü veya Kanıt Linkleri:

Başvuru Nasıl Yapılır?​

1. MinecraftTR.com forumuna giriş yapın.
  2. “Flama Başvuruları” veya ilgili kategoriye girin.
  3. Yeni konu oluşturun ve yukarıdaki başvuru formunu eksiksiz doldurun.
  4. Konu başlığı şu şekilde olmalıdır:
    [Flama Başvurusu] Sunucu Adı – Sunucu Sahibi Flaması
  5. Başvurunuz moderatörler tarafından incelenerek olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlandırılır.

Flama Başvurusu İçin Gerekli Kurallar

• Sunucu aktif olmalıdır. Kapalı, bakımda ya da "yakında" şeklinde olan sunucular için flama verilmez.
  • Sunucuya ait tanıtım konusu forumda açık şekilde yer almalıdır. Tanıtım yapılmamış sunucuların başvurusu reddedilir.
  • Sunucu sahibinin forumda aktif olması önerilir. Forumda hiç aktif olmayan veya tek mesajı başvuru olan hesaplar öncelikli değerlendirilmez.
  • Flama sadece gerçek sunucu sahiplerine verilir. Sahte sunucular, başka sunucuların bilgileriyle yapılan başvurular tespit edilirse kalıcı yasak verilebilir.
  • Başvuru formu eksiksiz ve doğru doldurulmalıdır. Eksik bilgi içeren başvurular işleme alınmaz.
  • Forum kurallarına aykırı davranan kişilere flama verilmez. Spam, reklam, hakaret gibi ihlaller flama alma hakkını düşürür.
  • Her kullanıcı yalnızca bir sunucu için flama alabilir. Çoklu sunucu başvurularında öncelik aktif olan sunucuya verilir.
  • Flama, gerekli görülürse moderasyon tarafından geri alınabilir.

Yardım ve Destek​

Başvuru sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşırsanız MinecraftTR forumlarında destek kategorisinden yardım alabilir ya da moderatörlerle iletişime geçebilirsin

Sunucunuzu toplulukta daha görünür hale getirmek, oyuncular nezdinde güven kazanmak ve profilinizi profesyonelleştirmek için flama başvurunuzu yapmayı unutmayın!

Bol oyunculu günler!
MinecraftTR Yönetimi

Yeni Mesajlar