362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
yani ben bilmiyorum.
MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.
Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:
✅ Ekip Başvuru Formunu DoldurProjenizin backend bölümünde sizlere destek olmaya çalışabilirim, claronx#0001 iletişime geçerseniz çok güzel olurMerhaba değerli forum sakinleri
Şuanda bazılarınız kim len bu MineOS diyorsunuz duyar gibiyim
MineOS kalitenin yüksek tutulduğu bir Minecraft Web Script Projesidir.
MineOS bununla kalmayarak v3 Projesinin ardından kullanıcılarına Launcher-Client gibi imkanlarda sunacaktır.
Projede görmek istediğiniz özellikleri bu konunun altında bana bildirebilirsiniz.
Bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
Yaklaşık 1 yıl 8 aydır üstünde uğraştığımız MineOS v3 Projesi çok yakında sizlere.
Sağlıcakla Kalın.
CentOS, MacOS, ReactOS, FreeDOS, DexOS, ArcaOS, WayneOS, KolibriOS, SkyOS, TempleOS...başka neresi var ?
Teşekkür ederim erkan abi ile yaptığım hiç bir işde pişmanlık duymadım keşke daha erken tanısaydım :,)sinan ile uzun süredir çalışırız,
koşulsuz güvenebilirsiniz.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.