Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bugün bir sunucu açacak olsanız spigot sürümü ne olurdu ? Neden ?
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
slm şkrm ankt gncl.
1.14 yeni eşyalar görmek isteyen, eski minecrafttan bıkmış, daha iyi hayatta kalma için kullanılabilir
1.8 ise eski eşyalarla yetinen, eski minecraftı hala seven, hayatta kalmayla pek uğraşmayanlar için kullanılabilir
1.8 ise eski eşyalarla yetinen, eski minecraftı hala seven, hayatta kalmayla pek uğraşmayanlar için kullanılabilir
1.8.8 Group manageri desteklediği için 1.8'i tercih ediyorum.
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
Ultrapermission kullanmanı tavsiye ediyorum1.8.8 Group manageri desteklediği için 1.8'i tercih ediyorum.
Ama yinede herkes 1.8.8 Sürümüne giriyor ben 1.11.2 açmıştım gelmediler
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.