Green
Yeni bir Steve doğdu!

Konuya başlamadan öncesinde birkaç bilgilendirme yapmak istiyorum. Bu skript 3 yıl önce tarafımca yazılmış ve ücretli olarak satıştaydı. Konuyuda 3 yıl önce hazırladığımı belirtmek isterim.3 yıl sonra eskiden kodlamış olduğum skriptleri ücretsiz olarak paylaşmaya karar verdim.Bu konuların devamı gelecek
Harita Kurulumu Nasıl?
Harita kurulumu gayet basit bir şekilde yapılmıştır.Oyuna herhangi bir harita eklemek istiyorsanız takip etmeniz yönler şunlar;
- Haritanızı sunucunuza yükleyin.
- "/gravity oluştur (harita-adı)" komutu ile haritanızı oluşturun.
- Haritanızın başlangıç noktasına gidip "/gravity setspawn (harita-adı)" yazın.
- Harita kurulumu başarıyla tamamlandı.
Yetkililer için Özel bir Komut;
Yetkililer için ise özel bir komut ekledim yetkisi olan birisi oyun başlamış durumda iken "/zamanayar (saniye)" şeklinde bir komut girerse oyun süresini istediği şekilde değiştirebilir.
Config Sistemi;
Evet her pluginde olduğu gibi bende bu skripte bir config sistemi ekledim nasıl mı?
Genel Sunucu Ayarları;
Yetkililer için ise özel bir komut ekledim yetkisi olan birisi oyun başlamış durumda iken "/zamanayar (saniye)" şeklinde bir komut girerse oyun süresini istediği şekilde değiştirebilir.

Config Sistemi;
Evet her pluginde olduğu gibi bende bu skripte bir config sistemi ekledim nasıl mı?
Genel Sunucu Ayarları;
Kod:
Sunucu:
Adi: Gravity 1
Prefix: §6Gra§evi§fty §8» §f
Isim: §6Gra§evi§fty
MaxPlayer: 16
MinPlayer: 10
WaitTime: 15
GameTime: 600
IzleyiciMod: true
Lobi: lobby
LobiItem: §4Lobiye Dön
BasaDon: §2Başa Dön
Site: §fwww.Gravity.com
Motd:
Bekliyor: §a§lBekliyor
Basliyor: §a§lBasliyor
Oyunda: §c§lOyunda
Permissions:
Izleyici: §3[IZLEYICI]
Oyuncu:
Prefix: §2Oyuncu §7
ChatColor: §7
VIP:
Perm: gravity.vip
Prefix: §6VIP §e
ChatColor: §e
Kurucu:
Perm: gravity.kurucu
Prefix: §4Yönetici §c
ChatColor: §c
Moderator:
Perm: gravity.moderator
Prefix: §3Mod §b
ChatColor: §b
Lobi:
X: '2169.29'
Y: '32'
Z: '2161.37'
Yaw: '225.15'
Pitch: '7.35'
World: Gravity
Oyun İçerisinden Resimler
Şimdide sıra geldi oyun içerisinden birkaç adet resime.
Bu Eşya ne işe yarar?
Sıra geldi size bu zımbırtının ne işe yaradığını anlatmakta.Bu eşyayı sadece yetkililer kullanabilir.Oyunda kaç kişi olursa olsun oyun durumu beklemedeyken oyunu başlatmaya yarar. Eşyaya tıkladığınızda minimum oyuncu sayısı 1'e çekiliyor ve oyun otomatik olarak başlıyor.
Şimdide sıra geldi oyun içerisinden birkaç adet resime.

Bu Eşya ne işe yarar?
Sıra geldi size bu zımbırtının ne işe yaradığını anlatmakta.Bu eşyayı sadece yetkililer kullanabilir.Oyunda kaç kişi olursa olsun oyun durumu beklemedeyken oyunu başlatmaya yarar. Eşyaya tıkladığınızda minimum oyuncu sayısı 1'e çekiliyor ve oyun otomatik olarak başlıyor.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.