Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi ücretsiz reseller hizmeti vermeye karar verdim kendi sunucuma plesk panel kurmuştum isteyenlere veriyordum zaten bunu forumlara da yayarak daha çok insanın yararlanmasını istedim şartım yok sadece bir alan adınız olsa yeter içerisinde istediğinizi barındırabilirsiniz evet şikayet gelmedikçe istediğinizi barındırabilirsiniz bu güzel ve ücretsiz hizmetten yararlanmak için yapmanız gereken discorddan bana ulaşmak afk olabilirim sadece İsim Eposta Alan adı atın ben size gerekli kurulumları yapıp teslim ederim umarım yanlış bir kelime kullanmadım yada konu yanlış yerde değil şimdiden alan herkese kolaylıklar diliyorum
İyi akşamlar iyi forumlar
ALMAK İÇİN: Deniz#4525
İyi akşamlar iyi forumlar
ALMAK İÇİN: Deniz#4525
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Denendi. Kullanışlı ve yararlı bir hizmet.
Not: 250. Mesajım
Not: 250. Mesajım
TeşekkürlerDenendi. Kullanışlı ve yararlı bir hizmet.
Not: 250. Mesajım![]()
Mükemmel bir konu olmuş. Eline sağlık adamım
Tork
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- tork.design
ihticayı olan arkadaşlar için güzel bi hizmet plesk yerine cpanel kullanmanı tavsiye ederim.
lisansı karşılayacaksan neden olmasınihticayı olan arkadaşlar için güzel bi hizmet plesk yerine cpanel kullanmanı tavsiye ederim.
Tork
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- tork.design
gelirin yoksa birşey diyemem, biz kendi sistemimizde cpanel kullanıyoruz o yüzden önerdim sistemi falan çok daha iyi.lisansı karşılayacaksan neden olmasınplesk paneli trial ile açabiliyorumda cpanel triali o kadar çok idare ettiremiyorsun 15 gün sonra kesiyor
Haklısın ama ücretsiz bir hizmet zaten kazancım yok ama cpanelin ne kadar iyi olduğunu biliyorum keşke ücretsiz olsagelirin yoksa birşey diyemem, biz kendi sistemimizde cpanel kullanıyoruz o yüzden önerdim sistemi falan çok daha iyi.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.