Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Nedir Bu Minecraft ?

Mlynstax

Discord.exe
Bügun Sizlere Minecraft Nedir ? Sorusunu Cevaplıyıcam !

Merhaba Ben Umut ;

Minecraft Karelerle Dolu Küplerden Oluşan Bir Dünyanın İçinde evler, madenler, tarlalar , çiftlikler Hayatta Kalma yoludur Bunları Yaptıkdan Sonra O Büyük Diger dunyaya Netherda Yaşadıgınız Maceralardan Sonra oyunu Tamamlamak İçin End'e Gidersiniz . End ne derseniz sözlük anlamı olarak 'son' anlamına gelmektedir . Buda Minecraft'taki anlamı ile aynıdır . Oyunu bitirmek için Endermen'le dolu bir dünyaya gidersiniz . DİKKAT ! Sakın Gözlerine Bakmayın . Son Olarak O büyük ejdarhayı oldurmeniz lazım . Bu olayıda tamamladıktan sonra koleksiyonunuza Ejderha kafasını koyun ve oyunu kaydedin ve çıkın.
4753

Online Oynanabilirmi ?
Tabiki Minecraft online yani çevrimiçide oynanabilir ! Bir sürü sunucularla dolu bir dünyaya geçebilirsiniz . Tabiki sunucu açmak isterseniz Kalitenin İlk harfi Var .
4754

Zararlı Bir Yönü Varmı ?
Arkadaşlar sizin düşüncenize kalmış fakat ben bir fikir yürüttüm ve bir sonuça vardım. Biliyosunuzdur ki Avrupa Orta Çagda kötü bir durumdaydı bilim o zamanlar yasak oldugu için dünya kare oldugu biliniyordu . Bu oyunda o fikre geri dönmek istemişler nedeni heryer Pixel heryer Kare bu düşünceye katılıyormusunuz veya katılmıyormusunuz yorum yazarsanız sevinirim .
4755

Bügünlükte Benden Bu Kadar Bir Yorumunuzu Eksik Etmeyin ! İyi Forumlar !

Son düzenleme:

Mlynstax

Discord.exe
Arkadaşlar Tasarım Bilgim Yok Bu Yüzden Biraz Gözünüze Kötü Görünebilir !

mert1907

Elite madenci.
bu yazılar 965655595659565 defa paylaşıldığı için artık pek ilgi görmüyor okumaya zahmet etmedim bile lütfen gereksiz kalabalık yapma minecraftın ne olduğunu bilmeyen burada ne arasın bilader ?

Mlynstax

Discord.exe
bu yazılar 965655595659565 defa paylaşıldığı için artık pek ilgi görmüyor okumaya zahmet etmedim bile lütfen gereksiz kalabalık yapma minecraftın ne olduğunu bilmeyen burada ne arasın bilader ?
Dedigin Dogru Fakat Ben Kendi Yorumumu Katarak Birşeyler Yaptım .

Yorumun İçin Teşekkürler .

Moonshine

Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
batihost.com
Aynen, burada çok bu konular paylaşılıyor. Artık okumadan geçiyoruz.

Yeni Mesajlar