Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Tıklanabilir linkler
Web:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Instagram:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Discord adresimiz web sitemizin footer kısmında bulunmaktadır
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
İngilizce olsa bulunurda Bu diller zorlar biraz sanki
hem bu dilleri bilecek hemde minecraft oynayacak birini bulmak.. bilemiyorum hocam zor iş kolay gelsin.
Bu sunucusu çok güzel umarım ingilizde gelir 
İngilizce olsa bulunurda Bu diller zorlar biraz sankihem bu dilleri bilecek hemde minecraft oynayacak birini bulmak.. bilemiyorum hocam zor iş kolay gelsin.
Fransa, Almanca, İspanyolca harici kadro tamam evet dil bilen kişileri bulması zor ama dil bilen ve NoMercyMC kadrosuna uyum sağlayabilecek birini bulmak daha zor
Bu sunucusu çok güzel umarım ingilizde gelir![]()
Teşekkürler, gelecek merak etmeyin
Konu güncel alımlar devam ediyor
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Zamanında (baya eskiden) keyifle oynadığım bir faction sunucusuydu. Sonra kapanmıştı bir ara sanırım. Hiç hatırlayamıyorum. Ama ormanı takas yerini marketi falan çok rahat hatırlıyorum. ChestShop yerine QuickShop tarzı bir eklenti kullanılıyordu. İlk kez o sunucuda görmüştüm o zamanlar bunu (sohbete kaç tane alacağımızı falan yazıyorduk). Baya güzel sistemleri ve yapıları mevcuttu zamanında. Şuan nasıl bilmiyorum tabii. Başarılar umarım aradığınız kişileri bulabilirsiniz.
Zamanında (baya eskiden) keyifle oynadığım bir faction sunucusuydu. Sonra kapanmıştı bir ara sanırım. Hiç hatırlayamıyorum. Ama ormanı takas yerini marketi falan çok rahat hatırlıyorum. ChestShop yerine QuickShop tarzı bir eklenti kullanılıyordu. İlk kez o sunucuda görmüştüm o zamanlar bunu (sohbete kaç tane alacağımızı falan yazıyorduk). Baya güzel sistemleri ve yapıları mevcuttu zamanında. Şuan nasıl bilmiyorum tabii. Başarılar umarım aradığınız kişileri bulabilirsiniz.
Ekim ayında bakıma aldık sistemler komple değişiyor eskisi ile pek alakalı olmayacak
Güzel geliyor 
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.