MVKEFo İskeletor. Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 4 Tepki puanı 2 Puanları 200 16 Şubat 2021 #1 Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla Merhabalar pvp sunucumda ok'la kendini öldürünce para veriyor bunu nasıl engelleyebilirim
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla Merhabalar pvp sunucumda ok'la kendini öldürünce para veriyor bunu nasıl engelleyebilirim
xBuhariPvP Seçkin madenci. Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 19 Tepki puanı 1 Puanları 1,150 16 Mart 2021 #2 Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla Kod: on death: victim is a player attacker is a player "%victim%" is equals to "%attacker%" remove 1000 from attacker's balance Kendi kendini öldürünce 1k hesabından çeker. Upvote 0 Downvote Yanıt için giriş yapmanız veya üye olmanız gerekir.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla Kod: on death: victim is a player attacker is a player "%victim%" is equals to "%attacker%" remove 1000 from attacker's balance Kendi kendini öldürünce 1k hesabından çeker.