Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
OLD Serisi Survival Plugin Paketimiz
Paket Özellikleri
Paketimizin birçok özelliği vardır ve saymakla bitmez. O yüzden bazılarını listeledik :
- Çok güçlü olarak op koruması ve DDOS koruması
- Rapor sistemi
- Özel eventler
- Hikaye
ve daha birçok özellik paketimize dahildir.
Paket Özellikleri
Paketimizin birçok özelliği vardır ve saymakla bitmez. O yüzden bazılarını listeledik :
- Rapor sistemi
- Özel eventler
- Hikaye
ve daha birçok özellik paketimize dahildir.
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
günümüzde pek beğenilen tarzda bir paket değil fazla eski tasarlanmış.
İyi Forumlar
İyi Forumlar
KR1PT0N
#PÖH
- Web Sitesi
- ayyildiz.org
Aşırı eski tasarlanmış bir paket :/
aşırı derecede geliştirilmesi lazım
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Çok eski pluginler, mapler kullanmışsınız Paketin çok fazla eksiği ve açığı olduğunu düşünüyorum.
İyi Çalışmalar
İyi Çalışmalar
RequaizeN
Requlogia Minecraft Hizmetleri
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Paketin eski olmasını, sistemlerin çok eskide kalmasını bir köşeye bırakarak yorum yapıyorum.
Kısmına anlam veremedim açıkcası, çok güçlü DDoS koruması ne oluyor tam olarak? Paketi kullanacak arkadaşlara vds falan veriyorsun sanırım? Bu konuda aydınlanmak istiyorum
İyi forumlar.
Kısmına anlam veremedim açıkcası, çok güçlü DDoS koruması ne oluyor tam olarak? Paketi kullanacak arkadaşlara vds falan veriyorsun sanırım? Bu konuda aydınlanmak istiyorum
İyi forumlar.
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Aynısını ben de merak ettim de bir bildiği vardır diyip sustum.Paketin eski olmasını, sistemlerin çok eskide kalmasını bir köşeye bırakarak yorum yapıyorum.
İyi forumlar.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.