Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Arkadaşlar /otoelmas yazdığımda elmasın otomatik satışı açılcak tekrar /otoelmas yazınca kapanıcak
zümrüt(normal+blok)
demir(normal+blok)
altın(normal+blok)
lapis(normal+blok) içinde aynısı olsun istiyorum chestcommands a uyarlıycam ben biraz uğraştım ama olmadı
eğer siz yaparsanız çok müteşşekir olurum.
zümrüt(normal+blok)
demir(normal+blok)
altın(normal+blok)
lapis(normal+blok) içinde aynısı olsun istiyorum chestcommands a uyarlıycam ben biraz uğraştım ama olmadı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
eğer siz yaparsanız çok müteşşekir olurum.
CooLBeY
Muzlar dünyayı istila edecekmiş!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Burada
'ı görüyor olmanız lazım.İşinizi görecektir.
Başarılar
teşekkürler 
acaba bu pluginde demir lapis blok yapamıyormuyuz ?
Bloklardada Çalışıyormuş Çok Teşekkürler Gerçekten Çok İşime Yaradı
)
CooLBeY
önemli değil başarılar dilerim.Bloklardada Çalışıyormuş Çok Teşekkürler Gerçekten Çok İşime Yaradı)
CoviAkiOtomatikSatış adlı plugin essentialsı bozuyor başka bir plugin varmı acaba ?önemli değil başarılar dilerim.
veya çözümü ?
CooLBeY
nasıl essentialsı bozuyor? eklentiyi biz kodladık bir problemi varsa çözelim. detaylı sorunu anlatabilirsen eğer hallederiz.CoviAkiOtomatikSatış adlı plugin essentialsı bozuyor başka bir plugin varmı acaba ?
veya çözümü ?
hızlı destek almak için bana discorddan ulaşabilirsin. CooLBeY#5994
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.