Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bir Minecraft Serverinde Skript'mi kullanılması yanlıştır yoksa WildSkript'mi?
vicdum
Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
WildSkript, skript alternatifi bir eklenti değil, skript add-on'udur. :face_palm:
Skript Bence Daha Da Uygundur
Bende kafa karışıklığı varda 
successed
Seçkin madenci.
kullandığın skript içeriği wildskript in sağladığı bir takım alt yapıyı kullanıyorsa wildskripti sunucuna kurmak zorundasın. Skript içerisinde wildskript alt yapısını kullanmıyorsan silebilirsin, Skriptin kendine ait pluginleri var diyebilirim bunların biride wildskript.Bende kafa karışıklığı varda![]()
Benim Düşüncem skript hiç sevmiyorum java bilgim oldugu için lzm olan işimim kolayıp plugin haline getiriyorum.
Sunucuda skript kullacaksan hem iyi kodlatman gerekir hemde her şey için kullanmamak gerekir.
Sunucuda skript kullacaksan hem iyi kodlatman gerekir hemde her şey için kullanmamak gerekir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.