Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

Oyun sektörünün ileri gelen oyunlarından olan GTA'nın devam oyunu neden çıkmıyor?

Seçkin madenci.
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
57
Tepki puanı
34
Puanları
1,205
Discord
Emircan#5353

NEREDE BU GTA 6 ?
maxresdefault.jpg İlk çıktığı zamandan itibaren insanların gözde oyun serilerinden biri olmayı başaran GTA (Grand Theft Auto) oyununun neden 2013 yılından beri devam oyunu gelmiyor ?
GTA serisi gerek çocuklar gerek yetişkinler için harika bir vakit geçirme aracıydı, buna katılmamak yanlış olur. Her devam oyununda gerek hikayesi gerek oynanış konusunda üstüne katarak ilerlemeyi başaran yapımcı şirket Rockstar Games neden 2013 yılından beri serinin altıncı oyununu çıkarmıyor? Cevap çok basit 2013 yılında çıkış yapan GTA 5 yıllar geçmesine oyun dünyasında popülerliğini koruyor. Tabii ki popülerliğini korumaya devam eden bir oyun satılmaya da devam ettiği için yapımcı şirket oyundan gelen paranın kesilmemesi için GTA 6 oyununu çıkarmıyor. Zaten 2018 yılında çıkış yapan Red Dead Redemption 2 oyununun online kısmından da para kazanmak isteyen şirket şuan da GTA 6 oyununu çıkarmak istese bütün emeklerini harcamış olacak. Oyuncular yıllardır bekledikleri GTA 6 için fan yapımı fragmanlar ve logolar yapmaya başladı.



FAN YAPIMI FRAGMAN VE LOGOLARIN BİRER ÖRNEKLER


unnamed.png gta-6-clipart-2.png

Peki gel gelelim en önemli konuya GTA 6 ne zaman çıkacak?
Bu bilgiyi bilmek şu anlık mümkün değil. Fakat internet de dolaşan bilgilere göre yapımcı şirketin yeni bir oyunları için çalışacak kişiler aradığı söyleniyor. Umarım herkesin beklediği GTA 6 oyunu biz oyuncuları daha fazla bekletmeden çıkış yapar ve rahatça oynayabiliriz.

GTA 6 hakkında dolaşan söylentiler neler?
Tabii ki her kulaktan bir fikir çıkıyor, çoğunlukla GTA 6'da ana karakterimizin kadın olacağına dair söylentiler ve oyunda eski oyunlarında geçtiği üç şehirin olacağı söyleniyor. Peki o üç şehir hangileri; GTA : Vice City oyunundan Vice City, GTA 4 oyunundan Liberty City , GTA San Andreas ve GTA 5 oyunlarından ise Los Santos şehirlerinin bir oyunda bizlerle buluşacağı konuşuluyor. Bu bilgilerin hepsi söylenti tabii ki, yapımcı şirket şuana kadar oyun hakkında açıklama yapmadı. Fakat GTA 6 oyunu çıkmayacak diye bir şey yok elbet bir gün çıkacak fakat şuanlık yakın bir tarihte çıkış yapacak gibi görünmüyor.
unnamed.png
 
Son düzenleme:

Üst