Merhabalar. Ben hobi olsun diye Skyblock plugin paketi yapmayı düşünüyorum. Yani önceden oynadığım sunucularda bir şey gördüm gayet hoşuma gitti. Bunu ben de yapmak istiyorum. İki tane isteyeceğim için maddeler halinde yazacağım. Paketi 1.16.5 yapmayı planlıyorum.
- İlk istediğim plugin bir spawner plugini. Bu spawner belirli bir seviyeye kadar yükseltilebilir olsun. İstediğimiz gibi levelini düşürebilelim. Bu sayede birden fazla aynı spawner koyup sunucuda lag gibi sorunlarla karşılaşmak yerine tek spawner ile bunu en aza düşürebiliriz. Kendi içerisinde bir depolama alanı olsun. Hunilerle uğraşmamış oluruz. Hatta para kasmak için kullanılan spawnerler için ise envantere almadan satma olayı olsun. Spawner için otomatik satma da olabilir. Araştırdığım kadarıyla buna örnek olarak HSpawner plugini varmış ama bunun için de iyi şeyler denmiyor, satışı/indirme seçeneği de yok ve bedava olarak buldum ama hem güven vermedi hem de yapacağım sürüme uygun değil.
- İkinci isteyeceğim plugin ise sadece oyuncuların kendi adalarında kullanabileceği World Edit wandı. Yani bir eşya olacak world editte yaptığımız gibi blok koyacağımız alanı belirleyeceğiz (tabi bunun da bir sınırı olacak). Bir depolama yeri olacak. Orayı da seçilen blokla doldurup işleme başlayacağız. Lag falan olmaması için blok blok koymasını istiyorum.
Son düzenleme: