ParsNetwork 1.8-1.16 OpFaction (alımlar açık)
Guneyparsnetwork Yeni bir Steve doğdu! Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 0 11 Aralık 2020 #1
SefaBey Elite madenci. Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 9 Tepki puanı 1 Puanları 980 12 Aralık 2020 #2 Dostum öncelikle başarılar. Dostum sunucudaki sistemler standart gibi buildler ve konu tasarımı hoş.
Guneyparsnetwork Yeni bir Steve doğdu! Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 0 12 Aralık 2020 #3 SefaBey' Alıntı: Dostum öncelikle başarılar. Dostum sunucudaki sistemler standart gibi buildler ve konu tasarımı hoş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler efendim, sizleri de görmek isterim
SefaBey' Alıntı: Dostum öncelikle başarılar. Dostum sunucudaki sistemler standart gibi buildler ve konu tasarımı hoş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler efendim, sizleri de görmek isterim
Guneyparsnetwork Yeni bir Steve doğdu! Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 0 31 Aralık 2020 #4 Arkadaşlar konumuz güncel olup sunucumuz o günden beridir daha da ilerleme kaydetti. Sizleri bekliyor olacağız
Arkadaşlar konumuz güncel olup sunucumuz o günden beridir daha da ilerleme kaydetti. Sizleri bekliyor olacağız