minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

PLAY.CRAFTSAGE.NET - 2. Sezon - 1.8.X - OP Faction - Gelişmiş Hile Koruması - Level - TNT Raid - Özel bölgeler -Pvp/Pve - Gelişmiş sistemler

Elite madenci.
Katılım
4 Kasım 2020
Mesajlar
10
Tepki puanı
4
Puanları
975
Discord
Venosa#6666
ht83v4k.png
9g0trwx.png
slro6nl.png
dpqd3p6.png

SPAWN
3v2c3qz.png

ORMAN
koezqah.png

DEV ARENA
g6q3tse.png

ARSALAR
79uz207.png

ATLANTİS
5hj2l4k.png

AY
jpqcjr5.png


Sunucu Hakkında Kısa Bilgi
Merhabalar, CraftSage dünyasına hoşgeldiniz. Sunucumuzda keyifli vakit geçirip yeni dostluklar kurabilirsiniz. Faction Wars olan sunucumuzda kendi birliğinizi oluşturup diğer birliklere karşı savaş açıp en iyisi olmayı hedefleyebilirsiniz. Sunucumuzda siz oyuncularımızın daha iyi oynayabilmesi, daha keyifli vakit geçirebilmeniz için eklentilerimiz (plugin) özel olarak düzenlenip sizlere sunuluyor (özellikler). Oyuncularımıza yani sizlere adaletli davranıyoruz bunun yanında bilgili yönetim ekibimiz herhangi bir sorun yaşadığınız veya sunucumuzda herhangi bir sorun olduğunda müdahele etmeye hazır, destek almak istediğinizde sizinle iletişim kurabilmek için çeşitli iletişim kaynaklarımız bulunmaktadır. Yönetim ekibimize gelecek olursak; Yönetme, destek verme, geliştirme, onarma gibi çeşitli görevleri vardır. CraftSage ayrıca üst düzey donanımlarıyla sizin sorunsuz bir şekilde eğlenmenize olanak tanıyor. Başlamadan önce unutmayınız kurallara uymayan oyuncularımız cezalandırılacaktır!


Sistemlerimize sunucumuza gelip bakabilirsiniz. Birazda sunucudan ve sistemlerden bahsedelim


Seviye sistemimiz her 3 levelde bir yarım kalp artırabilirsiniz seviyeler oyuncu ve mob öldürerek çoğalmakta ve eksilmektedir.

Meslek sistemimizde 7 meslek vardır mesleklerin seviye sistemleri vardır level atladıkça meslekten para geliriniz artmaktadır.

SageCoin sistemimiz sunucumuzda bulunan atlantis, ay bölgelerinden boss öldürerek ve değerli madenleri kazarak coin kazanırsınız kazandığınız coinleri marketlerde satabilirsiniz.

Pet sistemimiz petleriniz savaşarak level atlıyabilir ve sizi savaşta koruyabilir.

Rütbehammadde yoktur rütbe atladıkça lapisde satış fiyatları yükselmektedir.

Diğer sistemlerimiz görmek için sunucumuzu ziyaret edebilirsiniz. İyi oyunlar.

Site:
IP: play.craftsage.net
 
Seçkin madenci.
Moderatör
Yardımsever Üye
Katılım
18 Eylül 2020
Mesajlar
71
Tepki puanı
8
Puanları
1,015
Discord
aliemirtaner
Merhaba @Venosa, forum kuralları gereği sunucu tanıtımı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekiyor. Kurallar 24 saat içinde karşılanmaz ise konunuz arşive kaldırılacaktır.
 
Seçkin madenci.
Moderatör
Yardımsever Üye
Katılım
18 Eylül 2020
Mesajlar
71
Tepki puanı
8
Puanları
1,015
Discord
aliemirtaner
Merhaba @Venosa, sunucunuzun kapalı olduğunu görüyorum, konunuz arşive taşındı. Sunucunuzu tekrar aktif hale getirme kararı alırsanız konunuzu rapor tuşuna basarak bildirin.
 

Üst