Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selamlar Millet bugün yoğun istek üzerine plugin editlemeyi göstericem acayip basit ama bilmeyenler için yararlı olabilir bugün 1Adet Plugin Editleyeceğiz. 1.ClearLagg
Önemli Bilgi Olmasını istediğimiz TRUE Olmasını istemediğimiz şeyler için FALSE YAZIYORUZ
Önce ClearLagg'ı Editleyelim
pluginklasörümüzden clearlagg klasörünü açıyoruz sonra ise içinden config.ml yi açın
evet arkadaşlar hepsinin anlamını # şeklinde yazdım kafanıza göre yapın ama diyeceksiniz ki bizi bu ilgilendirmiyor editlemeyi göster tabi göstereyim
Biraz Alt satırda bunu gördük
ama diyeceksiniz ki tps meter ne ben bilmiyorum google amcayı açıyoruz
translate yazıp - olmadan yazıyoruz tps meter şeklinde
Bize çıkan kelime tps sayacı gibi birşey
genel olarak yapmamız gereken şey '&bLagg&8 > kısmını değiştirmek yani sonuç böyle olacak'
gördüğünüz gibi son hali bu oldu yazım kurallarının içinden geçtiğimi bende biliyorum evet
şimdi aşağıya inelim biraz daha
şimdi de bu bölümü buldum bu bölümüde kendimize göre ayarladık ve biraz daha aşağıda ise bunu buldum
bunuda kendimize göre ayarladık bizim alanımız bir yazı içeren renksiz olan yerler diyebilirim en basitinden
daha aşağıya indiğimde bir mesaj göremedim bu yüzden CTRL+S kombinasyonu ile ikisine bir basip kaydediyorum
oyun içerisinden -/lagg reload
yazıyoruz
Önemli Bilgi Olmasını istediğimiz TRUE Olmasını istemediğimiz şeyler için FALSE YAZIYORUZ
Önce ClearLagg'ı Editleyelim
pluginklasörümüzden clearlagg klasörünü açıyoruz sonra ise içinden config.ml yi açın
evet arkadaşlar hepsinin anlamını # şeklinde yazdım kafanıza göre yapın ama diyeceksiniz ki bizi bu ilgilendirmiyor editlemeyi göster tabi göstereyim
Biraz Alt satırda bunu gördük
ama diyeceksiniz ki tps meter ne ben bilmiyorum google amcayı açıyoruz
translate yazıp - olmadan yazıyoruz tps meter şeklinde
Bize çıkan kelime tps sayacı gibi birşey
genel olarak yapmamız gereken şey '&bLagg&8 > kısmını değiştirmek yani sonuç böyle olacak'
gördüğünüz gibi son hali bu oldu yazım kurallarının içinden geçtiğimi bende biliyorum evet
şimdi aşağıya inelim biraz daha
şimdi de bu bölümü buldum bu bölümüde kendimize göre ayarladık ve biraz daha aşağıda ise bunu buldum
bunuda kendimize göre ayarladık bizim alanımız bir yazı içeren renksiz olan yerler diyebilirim en basitinden
daha aşağıya indiğimde bir mesaj göremedim bu yüzden CTRL+S kombinasyonu ile ikisine bir basip kaydediyorum
oyun içerisinden -/lagg reload
yazıyoruz
Ekli dosyalar
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Tasarım geliştirilebilir, başarılar.
teşekkürler
Mehmet_27
Elmas madencisi.
- Web Sitesi
- beranetwork.com
bi an dedim noluyo len plugin nasıl editliyoruz meğersem config editlemeymiş
güzel anlatım bu arada bilmeyen adam için iyi olmuş eline sağlık.
güzel anlatım bu arada bilmeyen adam için iyi olmuş eline sağlık.
evet onuda anlatacağım rica ederim teşekkürler
istek plugin bekliyorum tek tek istenilen pluginleri dosyalarıyla birlikte anlatacağım
Mertcan06bey
Elite madenci.
Böyle bir konu görmek beni sevindirdi,
Devamını bekliyorum!
Devamını bekliyorum!
Tabikide Gelecek!
Config düzenleme desen daha doğru olabilirdi, eklenti düzenlemek için java ile uğraşmak gerekiyor.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.