Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Öncelikle selamlar ben paket yapma işini 1-2 yıldır aralıksız yapmaktayım ve profosyonelleştim eğer ciddi projeniz var ise ve kişiye özel paket yaptırmak isterseniz

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
adresiden talep açıp profosyonel paket yaptırabilirsiniz . ayrıca discorddan da ulaşabilirsiniz. m3rt#1398 Piyasadaki hazır paket yapanlara karşı ben herşeyi elimle özenerek titizlikle hazırlıyorum müşteri memnuniyetine önem veriyorum yapmış olduğum projeler ortada başka lafa gerek yok KR1PT0N
#PÖH
- Web Sitesi
- ayyildiz.org
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
1 2 yıldır yapmaktasın ve profesyonelsin 5 senedir bu işi yapıyorum ve hiç bir zaman kendime profesyonel
demiyorum bence sende dememelisin
ve kendine konu tasarımı yaptırmalısın bir ekibin olmalı
başarılar
demiyorum bence sende dememelisin
ve kendine konu tasarımı yaptırmalısın bir ekibin olmalı
başarılar
Açıkcası beni pek tatmin etmedi Konu tasarımı yapsaydınız veya düzene vs önem verseydiniz iyi olurdu açıkcas ve Yaptınız projeler vs vs görüntüler filanda eklseniz güzel olur başarılar.
Tork
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- tork.design
konu tasarımı şart, müşteriler konu içeriğinden önce konu düzenine ve tasarımına bakmakta.
Akrei
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- discord.gg
Açıkcası konu tasarımı olsa güzel olurmuş ama pek sorun değil.
Bir kaç örneğinizi koyabilirsiniz.
Bir kaç örneğinizi koyabilirsiniz.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.