vicdum
Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir.
Ne işe yarar ? Nedir Ne değildir ?
Hafif, hızlı, kullanıma hazır bir mekanik eklentisidir. Adından da anlaşıldığı üzere bataklıklar ekler. Oyuncularınızın çöllerde rastgele yürürken ölümü ile tanışmasına sebep olabilirsiniz.
Komutu var mı bunun ne ile ile bakabilirim ?
Evet, bir adet komutu var, tabi kullanır mısınız emin değilim.
/quicksand
komutu ile eklentinin yapımcısını ve indirme linkini öğrenebilirsiniz.Yetki vermem gerekiyor mu ?
Kendine verirsen hiçte fena olmaz,
quicksand.bypass
yetkisi ile oyuncuların bataklıktan etkilenmemesini sağlayabilirsin.quicksand.updatecheck
yetkisi ile eklentinin yeni bir sürümü çıktığında bildirim almasını sağlayabilirsin, varsayılan olarak op'lara da bildirim gider.Ayarlamam gereken bir dosya var mı?
Aslında bence gayet uygun ayarları ancak değiştirmek istersen değiştirebileceğin tek bir yer var,
YAML:
Chance (Chance/Max): 0.1
Max (Chance/Max): 100.0
Chance, bataklık oluşma şansı, Max kaçın kaçta kaçı olarak ifade edebileceğim maksimum şans (Bu durumda 0.1% yani 0.1/100)
Nerden indirmem gerek ?
Spigot:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Konumu okuyup değerlendirirsen ve işine yaradıysa beğen tuşuna basar mısın ?
Ayrıca başka bir eklentiyi tanıtmamı istiyorsan ve ya konumda bir yanlışlık (Yanlış bilgi, yazım yanlışı, artık çalışmayan) görürsen lütfen özel mesaj veya Konu altından cevap göndererek bana bildirebilirsin.
Sorularını da bu konu altından cevaplayacağım.
Konu özgündür ve eklentinin resmi yardım sayfalarından yardım alınmıştır, Alıntı ibaresi ve bu konunun linki olmadan paylaşmak yasaktır.

~ vicdum ~