Çok teşekkür ederim Harun, böyle düşünüyorsan ne mutlu bana. ^^fotoğraf da yapılan bir proje tek yapılması da beraber yaptıklarımız olsa da gerçekten işinde başarılı birisin işin aslı mimari'yi seninle sevdim diyebilirim konu tasarımı da senin gibi mükemmel olmuş
harita satın almak isteyenler olurda yorumlara bakarsa hiç düşünmeden bu arkadaşdan alabilirler, güvenilir ve işinde ehildir.
Daha önce isteğe göre düzenlediğim birçok harita oldu aslında. Survival spawn yapmıştım bir Türk müşterime, beğenilmişti de. Maalesef ki fotoğrafları elimde yok.Hayatta kalma sunucusu haritası yaptınız mı?
Vay canına
Teşekkür ederim.Konu tasarımı çok güzel, mimari yapılarınızda çok güzel ıslandım resmen. Başarılar![]()
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.