Conleyi
İskeletor.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
RoseNetwork adlı minecraft sunucusunun logosu ve tasarımı çalıntıdır, PeniaNetwork olarak özel olarak yaptırdığımız logoyu ve tasarımımızı alıp sunucularında, sitelerinde ve discordlarında kullanıyorlar. Bu tür sunucular insanların emeğine konmaktan başka bir işe yaramıyor. Kara listeye alınmasını arz ediyorum.
RoseNetwork Sitesi ve Discordu:
Logonun bize ait olduğu ve yaptırdığımızın kanıtı olarak: https://minecrafttr.com/konu/penia-maskot-logo-logo-animasyonu-by-wellsetups.7896/
RoseNetwork Sitesi ve Discordu:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Logonun bize ait olduğu ve yaptırdığımızın kanıtı olarak: https://minecrafttr.com/konu/penia-maskot-logo-logo-animasyonu-by-wellsetups.7896/
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Emek hırsızlıgından baska birşey degildir bu
Yazıklar olsun
Gerçekten çalan kişiler için utanılacak bir durum olmuş umarım yakın zamanda gereken işlem yapılır.
Selamlar, ben Rose Network'un kurucusu Bonitas. Burada konuşulan her şey doğrudur ve yaptığımız hatayı kabul ediyoruz. Sunucumuzun logosunu en kısa sürede değiştireceğiz. Ek olarak, şunu belirtmek istiyorum: Discord'unuza gelip sitenize saldırı attığım için kusura bakmayın. Anlık bir sinirle girdim, ancak sonradan hatamı fark ettim.
Konunun en kısa sürede tatlıya bağlanması için elimden geleni yapacağım.
RoseNetwork yetkili ekibi adına, sizden özür diliyorum. İyi forumlar.
Son düzenleme:
Conleyi
İskeletor.
Sorunu uzatmadığınız için teşekkür ederiz, özgün olduğunuz sürece başarılar dileriz. Kolay gelsin, iyi forumlar.Selamlar, ben Rose Network'un kurucusu Bonitas. Burada konuşulan her şey doğrudur ve yaptığımız hatayı kabul ediyoruz. Sunucumuzun logosunu en kısa sürede değiştireceğiz. Ek olarak, şunu belirtmek istiyorum: Discord'unuza gelip sitenize saldırı attığım için kusura bakmayın. Anlık bir sinirle girdim, ancak sonradan hatamı fark ettim.
Sağolun sizede başarılar iyi forumlarSorunu uzatmadığınız için teşekkür ederiz, özgün olduğunuz sürece başarılar dileriz. Kolay gelsin, iyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.