Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selamlar dostlar bugün sizden bir konuda yardım isteyeceğim istediğim şey şöyle olucak. Örnek veriyorum bir oyuncu belli bir rütbeye gelmeden büyü basamasın bu tip bir script veya plugin istiyorum. Script verebilecek arkadaşlar istediğim şey ise hem sunucuda lag yapmasın hemde yetkin yok mesajıda eklerlerse süper olur
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bunun için özel bir script yazdırman gerekli, ücretli bir şekilde yazdırabilirsiniz. Onun dışında lag yapıp yapmayacağı hakkında bir şey diyemem ama istediklerin çok zor, hem çok güzel ve detaylı bir script olmasını hem de lag yapmamasını istiyorsun. Yine de script yazanlar daha iyi anlar ama bunu yapacak kişileri bulman çok zor. Ücretsiz bulman imkansıza yakın.
İyi Çalışmalar.
İyi Çalışmalar.
Teşekkürler peki hiç scripter tanıdığınız var mı. zaten ücretsiz olucak diye birşey yokBunun için özel bir script yazdırman gerekli, ücretli bir şekilde yazdırabilirsiniz. Onun dışında lag yapıp yapmayacağı hakkında bir şey diyemem ama istediklerin çok zor, hem çok güzel ve detaylı bir script olmasını hem de lag yapmamasını istiyorsun. Yine de script yazanlar daha iyi anlar ama bunu yapacak kişileri bulman çok zor. Ücretsiz bulman imkansıza yakın.
İyi Çalışmalar.
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Her hangi bir tanıdığım yok. Bu konuyu internet üzerinden formları inceleyerek araştırabilirsiniz.
İyi Çalışmalar.
İyi Çalışmalar.
Son düzenleme:
RequaizeN
Requlogia Minecraft Hizmetleri
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Discord üzerinden ulaşabilirsin.Selamlar dostlar bugün sizden bir konuda yardım isteyeceğim istediğim şey şöyle olucak. Örnek veriyorum bir oyuncu belli bir rütbeye gelmeden büyü basamasın bu tip bir script veya plugin istiyorum. Script verebilecek arkadaşlar istediğim şey ise hem sunucuda lag yapmasın hemde yetkin yok mesajıda eklerlerse süper olur
hangi bir tanıdığım yok. Bu konuyu internet üzerinden formları inceleyerek araştırabilirsiniz.
İyi Çalışmalar.
Moderatör'e katılıyorum.Özel skript yaptırmanız gerekli. Aksi takdirde Lag yapmamasını istiyorsanız iyi bir sistemli VDS alabilirsiniz.
Son düzenleme:
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.