LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Sabotaj Nedir? - Nasıl Oynanır?
Sabotaj oyunu Türk yapımı MMOFPS oyun türüdür. Tamamıyla %100 Türk mühendisler tarafından yapılmıştır. Ücretsiz olup pay to win tarzı oyun değildir sadece bilek ister.
Oyun yapımcıları, Türk oyunseverlerinin nelerden hoşlanacağını, oyunda neler istediklerinin bildikleri için, Türk mühendisleri büyük bir özveri ile Türk oyun severlerine, oyun zevki, atakları, mantığını düşünülerek yapılmıştır.
Oyun haritalarını ve oyun silahlarını gördükten sonra yapımcılarına hak vereceksiniz. Oynayınca bunu anlamak, farkı görmek gerekmektedir.
HES Games firması bünyesinde çalışan Türk mühendislerin birlikte, aylarca üzerinde durarak en ufak oyun bölümlerinin dahi oyuncuların büyük haz duyması için ince düşünülerek ortaya çıkan MMOFPS oyunudur.
Sabotaj Oyun Silahlarından tutunda oyun karekterlerine kadar bir sürü emek vardır. Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak geliştirilen MMOFPS oyundur.
Ayrıca Sabotaj oyununu steam'de ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
Nasıl Kayıt Olunur?
Sabotaj Oyununa kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Evde kaldığımız bu günlerde, evde bilgisayar başında harika ve güzel bir oyunla üstelik sadece Türk yapımı olan oyunla vakit geçirmk,pandemi günlerinin daha az sıkıcı olacaktır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Nasıl İndirilir?
Sabotaj oyununu hem steam hem de sabotajın sitesinden indirebilirsiniz.
- Grafik Kartı : Intel HD 4000
- İşletim Sistemi : Windows 7/ 8.1/ 10 64 Bit
- HDD : 10 GB
- Bellek : 4 GB RAM
- İşlemci : Intel Core i3-4150
Sabotaj Sistem Gereksinimleri (Önerilen):
- İşlemci : Intel Core i5-4460
- İşletim Sistemi : Windows 7/ 8.1/ 10 64 Bit